Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Borzasztó a vodafone (one) tv...

Borzasztó a vodafone (one) tv szolgáltatása, a telekom jobb?

Figyelt kérdés

A házunkba One(coax) van és telekom(optika) na most az internettel annyira nincs baj nyilván nem optika így a válaszideje rosszabb de ez van viszont a TV valami borzasztó vodafone media box van (kicsi ip tv) borzasztóan lassú és amióta meg ez a ONE rendszer van rajta még sokkal rosszabb.

A kérdésem hogy van valakinek telekom TV je és ha igen mennyire van vele megelégedve? Esetleg van olyan aki mind a 2őt kipróbálta?

Ez a One annyira laggol rányomok egy csatornára és 5mp mire átvált a menüje meg olyan lassú hogy élvezhetettlen amire át tudok menni más csarona menübe...

dec. 20. 08:19
 1/10 anonim válasza:
100%
Igen én átmentem a vodafontól sok év utána telekomhoz.Azóta a tv-m rendben van.De vigyáz mert ha hűség időn belül mész át 100 e ket fizettetnek ki..A telekom számlázása korrekt érthető míg a vodafoné nem ..És az ügyfél szolgálata is rendben van...
dec. 20. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
dec. 20. 10:33
 3/10 A kérdező kommentje:

1, mindent átvittél? (net mobil stb)

Összességében árban dárágbb a T?

dec. 20. 11:19
 4/10 anonim válasza:
100%
Igen mindent is átvittem és nekünk elvieg olcsóbb volt a vodafon DE mindig kaptunk extra értelmezhetetlen számlákat amiről nem tudtuk hogy miaz és bizony sokba kerültek..Szóval összességében így én olcsóbbnak gondolom..De mindenki maga itéli meg.Nekem az elszámoltathatóság a folytonos net mindenhol fontos.Mert utazom és a gyerekeimmel így tartom a kapcsolatot illetve a fiam programozónak tanul tehát net a köbön van nálunk.
dec. 20. 14:28
 5/10 anonim válasza:
100%
Amugy 6314 az otthoni netem ehhez jön a mobil net xl es 12937
dec. 20. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
A vodkafonnál minden jobb.
dec. 20. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Nálam is moslék lett a ONE tv szolgáltatása. A Vodafone se volt sokkal jobb, de nálam nem volt más szolgáltató, mikor kötöttem. Most átmehetnék a DIGI-hez, de mivel ez is beolvadt a ONE-ba, gondolom egységes szolgáltatást fognak tolni.

Nyáron lejár a hűségidőm, úgy döntöttem, nem kell tv és megyek a Yettelhez, csak net, 6000-ért. Ha költözöm viszem magammal a modemet, ennyi.

dec. 24. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 2015-től volt DSL, de elég lassú volt, aztán 2021-ben tavasszal és nyáron behúzták az optikai kábelt, ősszel be is kötötték. Azóta csak az időjárás zavart bele időnként a vételbe. De bármi van, még aznap, vagy másnap kijön szerelő és megjavítja, mint múltkor, mikor amikor a vizes hó letörte a faágat, az meg lehúzta az optikai kábelt. Egyébként nagyon jó, megbízhatóan múködik. 9800 ft havonta, tv + net + vezetékes telefon. Magyar Telekom.
dec. 24. 22:07
 9/10 anonim válasza:
100%

Nekem is Telekom van egy éve, optikai hálózaton.

A net 1000Mbit/s-s, teljesen jó, soha semmi baj nincs vele.

A tv-hez smartboxot adtak, az is 99%-ban megbízhatóan működik, a csatornaváltás gyors, a kép is szép, nagy ritkán kell újraindítani a boxot. Az adáshoz internet kell. Arra kell figyelni, hogy ne wifiről kapja a netet a box, hanem hálózati kábelről, úgy teljesen stabil.

Árban picit drágább a telekom (kb. 500 Ft), de cserébe gond sosincs vele.

Én csak ajánlani tudom.

dec. 26. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A Dunakanyarban nagyon rossz volt a mobilnet, ez akkor változott, amikor a Telekomos DSL-re átrakattam, de nem volt hibátlan. A műholdvevőn is szétesett a kép. Végül a Szentendre és Visegrád között is kiépitették az optikai kábelt. EZ lett a végleges megoldás, amikor ősszel hirdették, hogy lehet beköttettni. Három éve ez van és nagyon meg vagyunk vele elégedve.
dec. 26. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!