Telekom van Vodafone jobb otthoni vezetékes szolgáltatasban?
Most Vodafone-nunk van, igazábol stabil a net, de lassú.
Most váltottunk Telekomra, most fognak kijönni bekötni. Facebook-on rosszakat olvasok róluk, hogy lassú, elmegy sokszor a szolgáltatás stb. Mi a legnagyobb csomagra a 2000/1000 netre fizettünk elő, opikai kábel lesz, a vodafonnál Koax kabel van. Eddig a házban 2-en dicsérik a Telekomot, hogy nekik jó. Nekem elsősorban streaming-re kell, Netflix és társai. Kicsit félek hogy meg fogom bánni a váltást :/
Akineknek vam Telekomja, megéri Vodaról Telekomra menni?
Helyi csoportokban olvasol róluk rosszat, vagy a Telekom oldalán? A szolgáltatók oldalain általában negatív véleményekkel fogsz találkozni.
Hát nekem Vodafone 500/22 van, stabil az internet, de ez a feltöltési sebesség vicc. Itt ütközik ki talán a legjobban a koax korlátja, a fejlesztése meg valószínűleg gazdaságtalan lenne. A kábel TV kiváltásával lehetne újabb csatornát használni az internethez, vagy DOCSIS 3.1 eszközökkel, de akkor meg lehetne cserélni rengeteg berendezést, pl. a Connect Boxokat stb.
Ha lenne Telekom optika, akkor biztos vissza sem néznék a Vodafone-ra, tegyél te is így. Az optikai hálózat stabilabb, kisebb a késleltetés, sokszor szimmetrikus sebességgel, és ár/sebesség arányban sokkal jobban jársz, gazdaságosabb az optika a szolgáltatóknak is.
Eltelt a kiírástól egy kis idő mi a véleményed azóta a 2000/1000 optikarol ? Én most vagyok pontosan ebbe a cipőben 14 ker bolgarkertesz utca telekom optikat szolgáltat a Vodafone coax ot és nem tudom melyik legyen
Telekom kicsit drága nekem mert tv vél együtt kb 16-17 ezer lenne a Vodafone mivel van 30% ős sávos kedvezményem plusz most van egy 20% online kedvezmény úgy a giga net (1000/40coax) plusz közepes tv csomag amiben már sok sport is van 6500 összesen cakkpakk
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!