Észrevettétek hogy a FB Messengeren megjelentek új emberek az ismerőseiteknél?
Figyelt kérdés
Én számítógépről használom, tehát bevagyok jelentkezve Facebookra és oldalt láthatók az online ismerőseim és úgy másfél hete látom hogy vannak köztük olyanok akiket nem jelöltem ismerősnek és nem is igazoltam vissza mégis Messenger ismerősnek mutatja és látom mikor online. Ti is észrevettétek? Mit szóltok hozzá? Vajon fogják javítani vagy így marad? Nem törtek fel. Sajnos az exem is mutatja oldalt, hogy mikor online pedig kijelöltük egymást rég, letiltani nem akarom, de látni se szeretném a listán.ma 19:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!