Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vannak ismerőseitek, akiknek...

Vannak ismerőseitek, akiknek nincs internet? Hogyan élik a mindennapjukat?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok, megírhatjátok az okot is, hogy miért nincs.

2022. dec. 21. 17:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs ilyen ismerősöm, mobilnet van mindenkinek minimum.
2022. dec. 21. 17:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Öreganyám és Dédöregapám. Úgy élik a mindennapjaikat, mint az azt megelőző évtizedekben. Ő nekik nem hiányzik a net.
2022. dec. 21. 17:42
 3/11 A kérdező kommentje:

El is hiszem.

Bizony, régebben mennyivel más volt minden...

2022. dec. 21. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Idős rokonaimnak nincs, aki 60 alatt van, mindenkinek van iternete.
2022. dec. 21. 18:25
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Jobb volt az élet nélküle szerintem. Nagyon jól élnek, ez csak egy technika, nem emberi tartalom...
2022. dec. 21. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Unokatestvéremnek nincsen. Ő szeretne, de a férje nem akar, mert pénzbe kerül. Hiába győzködöm. Én is ki tudom fizetni, pedig engem se vet fel a pénz. Azt mondta, hogy az ő életében nem lesz ott internet. Pedig még azt is felajánlottam, hogy ingyen kapnak tőlem egy gépet tejesen felszerelve(gép, monitor, billentyű, egér, hangfal). Hiába. Fafej az fafej.
2022. dec. 21. 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Idősebb ismerősöknek szinte senkinek sincs.
2022. dec. 21. 22:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Az egyik nagymamámnak nincs, ő ragaszkodik a vezetékes telefonhoz. Interneten keresni is csak másokon keresztül szokott, ő maga nem ért hozzá. Életem első kb 10-11 évét én is net nélkül töltöttem, akkor az természetes volt. Mostanság már furcsa, elszigetelt állapotnak tűnik, ha egy fiatal semmilyen formában nem netezik. Azért a friss híreket a világról a netről lehet elolvasni, meg könnyebb kiszűrni a hamis tartalmat. Aki nem netezik és megnéz pl egy M' híradót, az nagyon el lesz tájolva a világról. Ésszel használva az internet nagyon jó dolog, csak az ilyen Instagram (ál)tökéletes életű influencerek meg tiktokkerek nem hiányoznak, mert ők hamis képet közvetítenek a befolyásolható fiataloknak.
2022. dec. 22. 11:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Hamis tartalmat? Lehet olvasni mindennek az ellenkezőjét is szinte. Amúgy jobbról-balról is tájolt az agyunk szerintem.

Saramago könyve jut eszembe... [link]

2022. dec. 22. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de azért még mindig az interneten lehet találni a legobjektívebb tartalmakat és nem az M1 híradóban meg a HírTv-n.
2022. dec. 22. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!