Miért lassú a letöltési sebességem?
nekem is ez volt a problémám 1 héttel ez előtt.
500-as internetről váltottam 1000 netre. és mikor ki próbáltam a letöltési sebességet, ugyanúgy töltött mint a 500-as internet. olyan mint ha semmi se változott volna!
a szerelő azt mondta nekem, hogy várjak vele kb 1 hetet, mielőtt észhez tér! mivel 0-ás még a modem.
és igaza volt! így most már 110mb/s-el töltök. a meg szokott 60mb/s helyett, amit a 500 internet nyújtott
persze Ez sok mindentől függ, az nem elég infó hogy Gamer pc-m van.
rosszabb esetben, lehet nálad valami szűk keresztmetszet, ami nem bírja a gigabites internetet.
jobbik esetben, meg várod te is azt a 1 hetet! és megoldódik magától.
Mert gondolom annyira rengeteg dolguk van, hogy arra nincs idő hogy a központban átnyomjanak 1 gombot.
lehet benne valami....
kérdező, több platformról is ki próbáltad a letöltési sebességet? és ha igen, mindenhol 20-30 mb/s-al töltött?
ha speedtest 900+mb/s-t mutat, és csak 40-50mb/s a letöltési sebesség, akkor itt más gond lehet.
mert mikor nálam volt hasonló probléma, akkor a speedtest 450-455mb/s mutatott. az istenért nem akart e felé menni! és mikor meg vártam a 1 hetet, akkor már a speedtest, 960mb/s mutatott. és vele nőtt a letöltési sebességem is!
a szerelő nem mondta mennyi a garantált letöltési sebesség? mert az én csomagom vodafone, tiéd pedig telekom. nem tudom hogy van e különbség a kettő között, de szerintem nincs.
annyit tudok mondani, hogy várj egy pár napot, és hátha meg oldódik a probléma. de lehet hogy lesz nálam okosabb válaszoló, és segít a problémádon! mert ez most nekem is magas.
max annyit tudok még mondani, hogy próbálj le tölteni egy olyan torrentet, amin sok a seed! és úgy nézd mennyi a mb/s-t kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!