Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem készítenek a Digitál...

Miért nem készítenek a Digitális Állampolgársághoz (DÁP) asztali klienst Windows, Linux, macOS rendszerekre?

Figyelt kérdés

dec. 2. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tippem szerint alapvetően azért lehet jobb a mobilos app-ppal időkódot generáltatni, mert így fizikailag külön két eszköz lesz amin a belépési adatok vannak, ha az illető PC-n lép be.

Nem tudom erre gondolt-e #9-es és azt se, hogy ezt így mennyire jól gondolom.

dec. 3. 10:29
 12/14 VikATanacsTalan ***** válasza:

#2 Működik az AbevJava, csak Általános Nyomtatványkitöltő Programnak hívják. Évek óta használom; nem vettem észre, hogy szívatnám magam.

#4 A normál Ügyfélkapu belépés fog megszűnni január közepén (bár mintha olvastam volna olyat is, hogy elhalasztják). "Már szinte minden kétfaktoros belépéshez kell mobil." Igazság szerint nem. A kétfaktoros hitelesítés már elavult, a Passkey a legújabb szabvány. Egyszerűbb, jobb, és valószínűleg biztonságosabb is (különben a Google nem állt volna be mögé).

#8 Én meg rendszeresen találkozok olyanokkal, akik a mobiljukon levő _fényképpel_ (lakcímkártya, személyi, stb.) akarják magukat igazolni.

A kérdésre pedig a válasz (csak tipp): mobilt egyszerűbb magaddal cipelni, mint egy komplett PC-t, monitort, pár órára elegendő áramot biztosító szünetmentes tápot.

dec. 13. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:

A négyes válasza nem igaz, nem fog megszűnni egy év múlva az ügyfélkapu+!

[link]

dec. 30. 01:29
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 igen, de már #5-ös megírta, viszont az "És most nézzük, mit mond a törvény az Ügyfélkapu+-ról:" részt érdemes átnézni:

[link]

Valószínű ezért értették úgy egyesek, hogy akkor megszűnik..

#4-es voltam.

dec. 30. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!