Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 300 Mb os internetem van,de...

300 Mb os internetem van,de nem tölti be előre youtube n a videokat?

Figyelt kérdés

Amikor elinditok eggy videot egyből 480p be rakja,de azon is be akad.

Hálózati kábelről internetezek.

Cseréltem alaplapot és processzort a régi alaplap MSI Z270 gaming plus volt a mostani gigabyte b760 ds3h,és feltelepitettem a windows 11 et,akkor jelentkezett a probléma,speedtesten mutatja hogy 300 mb le,és 150 MB feltöltésem van,steamen ha töltök játékot le 300 MB/s os sebesség körül tölti,nincs semmi gond,de a böngészők valahogy lassan működnek,probaltam többet is,nincs packet lossom.

Driverek fel vannak rakva

ma 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Mondjuk 300MB/s-el nehezen hiszem, hogy töltesz le bármit is, max Mb/s-el.

Hálózat technikaikilag egy cím elérése és a közte lévő kapcsolatot sok minden befolyásolja. A Youteubon van olyan beállítás, hogy minőség preferrálás, bár ez a gyenge kapcsolat esetén nem zárja ki, hogy ugyanúgy 480p-be rakja automatikusan.

Két dolgot tudok így látatlanba javasolni:

-Indítsd újra a routert

-Próbálj ki más böngészőket

ma 22:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Elirtam 30 MB/sec,irtam hogy probáltam már több böngészőt
ma 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!