1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
A Windows Defender nem vírusirtó. Mindent átenged, csak azt nem, amit kellene (pl. a torrentet már tiltotta). Bármilyen vírusirtó jobb nála. Nekem a Bitdefender eddig bevált.
3/4 anonim válasza:
#2: erre van valami konkrétumod, vagy csak gondolatban szavaztál?
2017-óta a Defender stabilan hozza ugyanazt a szintet, amit a többi AV.
Személy szerint amióta tartja ezt a színvonalat, én nem variálok harmadik féltől származó AV-vel, ha esetleg megint romlana a teljesítménye, akkor szétnéznék, hogy mit érdemes.
A Bitdefendert nem ismerem, így azt nem tudom véleményezni.
4/4 anonim válasza:
#3 Saját tapasztalat (de nemcsak saját gépen), nem muszáj elhinned. Azt meg én nem tudom elhinni, hogy a Micro$oft nem fizet azért, hogy a teszteken jó értékelést kapjon a Windows Defender.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!