Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Már nagyon sok mindent megprób...

Már nagyon sok mindent megpróbáltam, de nem múlik el a packet loss?

Figyelt kérdés

Pingem teljesen jó, letöltés és feltöltési sebesség is, de mégis olyan, mintha ugrálna a ping mondjuk 20-ról 150-re, 200-ra. Ha a cmd-ben pingelem a google szerverét, akkor mondjuk sosem írta, hogy lenne packet loss, de a winmtr programot használva mindig 5-20% lesz a vége. Sosem egy hop szarakszik, hanem szinte mindegyik. Amikor külön pingelem a modememet, akkor semmi nincs, amikor a gateway-t pingelem, akkor sincs semmi, de ha mondjuk a google szervert pingelem, akkor teljes káosz van. Már 2 hete keresem a megoldást, és nagyon sok mindent megpróbáltam, persze vannak olyan dolgok, amiket hiába olvasok, meg sem értem, mivel nem igazán vagyok otthon a networking témában. Telekomot felhívtam, persze semmi problémát nem találtak, így arra jutottak, hogy nálam van a gond xd

Számítógép talán most lett 1 éves, modem is talán 1 éves most. Természetesen nem wifiről netezek.

Milyen tippetek lenne, hogy mi lehet a gond? Hátha látok valamit, amit még nem próbáltam, és meg is tudom csinálni..

tegnapelőtt 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Mértél nagy sebességgel is packet losst hálózaton belül? Csak hogy a routert/modemet/kábelt kizárjuk
tegnapelőtt 17:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem teljesen tiszta mit jelent az, hogy nagy sebességgel mérni.
tegnapelőtt 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:

2

A sima ping az kb. másodpercenként egy csomag, szóval az igen lassú. Ha mondjuk egyik gépről átmásolsz egy fájlt egy másdik gépre, ott már lehet nagy sebesség, itt kéne megnézni, hogy mennyi a packet loss

tegnapelőtt 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!