Nincs hang a laptopomon, mindent megpróbáltam de mégse, valaki segítene?
Egyszer régen frissítettem window 10-re és akkor valamiért elment a hang az egész laptopról. A hang szimbólumon egy x van piros karikában ahol azt írja, "nincs hangkimeneti eszköz telepítve". Telepítés előtt minden oké volt, még amúgy érintőképernyős is a laptop, levehető tablet módra de
az érintőképernyős része is eltűnt...szóval ha valaki ért ehhez ezt is meg szeretném javítani hátha de fő gond most a hang inkább.
Próbáltam letölteni valami realtek high definition audio drivert de nem engedélyezte. Próbáltam factory resetet az egész gépre de semmi változás. Mi lehet a gond? Elvinném számítógép szervíz helyre de fogalmam sincs mennyibe kerülne egy ilyen javítás akkor már megérné új laptopot venni? Egyébként más baja nincs csak az hogy nincs hang nekem meg fontos lenne, hogy hangja legyen. Meg tudom én ezt oldani úgy hogy ne kelljen elvinnem szervízbe? A device managerben is néztem de ott nincs semmi audio rész, mert láttam olyan megoldást ahol ezt kellett megnyitni de nincs. :( acer laptop egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!