Nagyon magas ping kiugrásaim és mikrolagjaim vannak. Megpróbáltam mindent, szerintetek mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
/telekom300Mbites net/
Kb egy hónapja kezdődött ez a probléma. Ez a hiba nyílván nem videónézés közben kerül elő, hanem esetleg játék közben. meter.net/ping-test/ en lemérve (a játékban tapasztaltak után) 2-3 másodpercenként felugrik a pingem 600 fölé. Az elmúlt hónapban 2x volt kint telekomos szerelő, kicserélték a modemet, lemérték a jelszintet de nekik valahogy mindíg nagyon alacsonyat jelézett, egyértelműen azért mert az Ookla átlag pinget mér és nem részleteset. Igy sajnos egyszer se sikerült nekik megoldást találni. Ezért megkaptam a, valószínű a pingelt szerverrel van probláma választ, de néha volt, hogy be van e kapcsolva a készülék. Megpróbáltam mindent de nem lett jó, ilyenkor mit tudok tenni?
2020. júl. 21. 14:33
1/4 anonim válasza:
Pontosan nilyen játékoknál van ez a probléma? Mert pl koztudott, hogy a uplay szerverei iszonyatosan szarok.
2/4 A kérdező kommentje:
Minden létezőnél, pontosan ezért mértem meg egy csomó ping testerel de mindegyiknél szar szóval valahol a telekom szerverei fele van a probléma csakhát ugye mit tudok csinálni, hogyha nem jó pinget hanem sávszélességet fizetek, nem foglalkoznak vele :(
2020. júl. 21. 17:36
3/4 anonim válasza:
Szia! Megoldódott a problémád? Én kb másfél hónapja harcolok a telekommal, ugyanezzel a hibajelenséggel, vagy még rosszabbal(3000-es ping, stb)
4/4 A kérdező kommentje:
Kicserélték a kábeleket a térségben de még mindíg felugrik néha. Lakótelepen sose lesz jobb talán..
2020. szept. 23. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!