Leírnátok lépésenként, hogy Telekom otthoni routerhez hogyan lehet mesh-t csatlakoztatni, hogy működjön?
Beszerelték nekem az okoswifi szolgáltatást (3 mesh) amit nem is kértem, mert komoly felára van. Viszont ha visszaadom akkor gyenge lesz a wifi.
Ezért gondoltam veszek egy mesh-t webshop-ból ami sokkal olcsóbban kijön mint 12*4500 Ft-ot fizetni évente.
Viszont fogalmam sincs, hogy kellene beállítani főleg, hogy a Telekomos szerelők le is szedték fejem amikor említettem, hogy inkább saját eszközzel szeretném megoldani és abban nem is segítenek.
Informatikus ismerősöm pedig nincs.
Nem tudom, hogy ilyenkor az IPTV-re is van-e hatással ha más eszközt használom, azt sem tudom, hogy a fő routeren vagy a vásárolandó mesh-en mit kell állítani.
Szóval ha le tudnátok írni részletesen vagy linkelni egy jó weboldalt ami leírja szájbarágósan, hogy kell beállítani, hogy utána minden flottul működjön azért hálás lennék.
Köszi.
Egy 50-100e forintos eszközért képesek havidíjat elkérni? :D
A Mesh-hálózat és valamennyi hálózati elemének a telepítése nagyon egyszerű. A szatellitek már a dobozból kivéve párosítva vannak, és bekapcsolás után maguktól csatlakoznak egymáshoz. Csak csatlakoztasd a fő szatellitet az internethez egy kábellel, és helyezd el a többi szatellitet a lakás különböző pontjain. Az alapvető beállítások, például a saját hálózati név és jelszó megadása általában egy egyértelmű mobilalkalmazáson keresztül történik, így percek alatt üzembe helyezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!