Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki ezt legyen szíves...

Valaki ezt legyen szíves lefordítani nekem lépésenként, kérlek?

Figyelt kérdés

[link]

véletlenül beállítottam ezt a valamit, és nem tudom visszacsinálni. lány vagyok, bocsi.

2014. dec. 21. 00:51
 1/5 anonim ***** válasza:

1 - Nyisd meg a Chrome explore-t.

2 - Kattints a “Customize and control Google Chrome” jobbra felül és kattints a "Setting"-re.

3 - KAttints a “Set pages” linkre, az "On startup" -nál ->töröld ki a mystartsearch homepage linket ->klikkelj az “OK”-ra.

4 - Klikkelj a "Change"-re az "Apperance" -nél, majd ->töröld a mystartsearch homepage linket ->Klikkelj az "OK"-ra.

4 - Klikkelj a “Manage search engines”->töröld a mystartsearch, majd Klikkelj az “OK”-ra.

5 - Indítsd újra a Chrome explore-t.

2014. dec. 21. 01:00
 2/5 A kérdező kommentje:
az oké, de ugyanúgy nem jött vissza a google alapértelmezett keresőnek, nem történt semmi változás
2014. dec. 21. 01:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja azt hittem angolul van a böngésződ. Na akkor újra.

1. Jobbra felül a chromeban kattints a 3 csíkra majd a Beállításokra.

2. Keresd meg az "Induláskor" résznél, hogy Oldalak beállítása kattints rá.

3. Töröld ki ami ott van mystartsearch link.

4. A "Megjelenés" nél menja módosításra. Itt is töröld ki a mystartsearch linket.

5. A "Keresés" résznél kattints a "Keresőmotorok kezelése..." gombra, és töröld a mystartsearch-et itt is a szélén az X-gombbal, Okézd le és kész kitörölted ezt a xart.

Összefoglalva 3 helyről kell kitöröld a mystartsearch-et.

Ha nem találod valamelyik beállítást csak használd a beállításokban a kereső mezőt és csak írd be a funkció nevét és csak azt listázza, majd.

2014. dec. 21. 01:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Kitöröltem mindent, a kereső nem is ad ki semmit ott a beállításokon belül, nem csak a google-t, az egész gépet újraindítottam. Szóval nem tudom.
2014. dec. 21. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a gond amúgy? Nézd még át a kiegészítőket és a telepített programok listáját.

De mi a gond a géppel egyáltalán?

2014. dec. 21. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!