Mi van az ügyfélkapuval már?
Figyelt kérdés
igényeltem ügyfélkapu +-t és azóta nem tudok belépni, meg se tudom nézni az egészségablakot se meg semmit. ügyfélkapu+ még nincs kész ugyebár, de a simába se enged be... pedig be kellene fizetnem a TB-t is.nov. 14. 07:42
1/5 A kérdező kommentje:
nem értem hogy ezek a magyarország hivatalos oldalak sose működnek.
nov. 14. 07:43
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nem csak a Magyarországiak, külföldi állami alkalmazásokkal és oldalakkal is ugyan ennyi a nyűg.
3/5 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nincs kész? Attól, hogy januártól kötelezően mindenkinek át kell állni rá, maga a rendszer már most is működik. A hozzáféréshez végig kellett menni a regisztrációs lépéseken, elmenteni a QR-kódot vagy a hozzá tartozó token-t, azt beolvasni az autentikátor appodba és egy generált kóddal hitelesíteni, hogy működik. Majd, elmenteni a törlőkódot, és csak ezt követően fejeződött be a teljes regisztráció.
Onnantól kezdve belépéskor már csak az Ügyfélkapu+ választható ki, ahol megadod a nevet-jelszót, majd az autentikátorban generált kódot. Te hol akadtál el?
4/5 anonim válasza:
Az Ügyfélkapu+ -t nem kell igényelni, csak simán beállítani ha van már Ügyfélkapu regisztrációd. Ha végig vitted az összes lépést, azonnal aktiválódik, és onnantól már csak azzal tudsz belépni.
5/5 anonim válasza:
A kau.gov.hu néhány sütijét mindig érdemes törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!