Sikerült valakinek mostanában Ügyfélkapu pluszra regisztrálni?
Figyelt kérdés
Ügyfélkapu plusz regisztráció sikertelen a "Megadott felhasználónév és jelszó páros nem megfelelő!" hibaüzenettel, ami egy röhej, mert sikeres sima Ügyfélkapus bejelentkezés után próbálom.
Sokszor próbáltam, mindig ugyanaz a hiba.
És nem: nem szeretnék DÁP-ot. Kifejezetten Ügyfélkapu pluszt szeretnék, hogy ne kelljen DÁP-ot. De attól tartok, hogy ezzel akarnak a DÁP felé nyomni.
okt. 21. 22:47
1/24 anonim válasza:
Tegnap is szarakodott estefelé a rendszer és eldobta az űrlapokat, próbáld meg újra holnap. Esetleg egy próbát privát/inkognitó módban vagy másik böngészőből, ahol nem zavarnak be a sütik. Az is még egy külön kálvária ha több felhasználót is kezelni akarsz, mert összeakadnak a beléptetések.
2/24 anonim válasza:
Mindig privát böngészőben kell az ügyfélkapuval szórakozni, mert csak idő kérdése, hogy mikor tojik be. Ha ez megvan, akkor már csak egy kérdés van hátra: BIZTOSAN jól írtad be a jelszavadat? Ha igen, akkor javaslom, hogy próbálkozz később. Én pont ma csináltam meg az ügyfélkapu+ regisztrációt (magyarul hogy a telefonon lévő authenticator appal összekötöttem) és simán ment.
4/24 anonim válasza:
Amíg van, addig használom az Ügyfélkaput. Most nézem, hogy a +-hoz is már okostelefon kellene, mert valami alkalmazás kell hozzá. Mivel ilyenem nincs, nem csak a DÁP, de az Ügyfélkapu+ is kilőve nálam. Kivonulok a vadonba, ha nem hagynak más lehetőséget.
5/24 anonim válasza:
4
Semmi gond. Okmányirodában már meg fognak ismerni, a portás előre fog köszönni, ha egy hétig nem látnak érdeklődnek hogy mi volt veled, miért nem jöttél... :D
6/24 anonim válasza:
#4: van külön TOTP weboldal, önálló böngésző kiegészítő, és jelszószéf modul is ami kezeli a QR-kódot vagy a benne lévő tokent, ezzel generálja a kódokat amit az oldal majd kér hitelesítéskor. Ez már három másik lehetőség és egyikhez sem kell telefon.
8/24 anonim válasza:
Miben? Az ügyfélkapu oldalon kapsz egy tokent és elmented magadnak, a totp.app oldalon beilleszted, és egyből generálja a kódot. Ez 2 lépés.
10/24 anonim válasza:
A QR-kód alatt van a token kérése gomb, az fog egy hosszú betű-szám kódsort adni. Azt illeszted be. Ha lemaradtál erről a lépésről, akkor olvasd be a QR-kódot, és a benne generált linkben ugyanaz a token van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!