Sikerült valakinek mostanában Ügyfélkapu pluszra regisztrálni?
Ügyfélkapu plusz regisztráció sikertelen a "Megadott felhasználónév és jelszó páros nem megfelelő!" hibaüzenettel, ami egy röhej, mert sikeres sima Ügyfélkapus bejelentkezés után próbálom.
Sokszor próbáltam, mindig ugyanaz a hiba.
És nem: nem szeretnék DÁP-ot. Kifejezetten Ügyfélkapu pluszt szeretnék, hogy ne kelljen DÁP-ot. De attól tartok, hogy ezzel akarnak a DÁP felé nyomni.
12
A "kau.gov.hu" hoz tartozik 2-4db süti. Azokat töröld.
14
Töröltem a sütiket, így sem enged. Most már valószínű, hogy nálam van a hiba, de nem bírok rájönni, hogy mi az. Inspectet is néztem, ott sincs semmi gyanús, csak a chatbotnak mennek hívások.
15
[link] indultam.
Milyen böngészőből próbáljátok?
17
Köszi, sima Ügyfélkapuba be tudok lépni, sütitörlés előtt/után. Csak amikor az Ügyfélkapu+ igénylést indítom, akkor dobja a jelszó hibát. __Miután__ be vagyok már jelentkezve.
okt. 22. 10:41-nek: Tévedés elkerülése végett: Megcsináltam az ügyfélkapu + regisztrációt, de reagálok arra amit idebigyesztettél:
" Eddig is megdöbbentő volt számomra, hogy egy ilyen fontos dolog kapcsán, mint az ügyfélkapu, miért nincs kétfaktoros hitelesítés."???
Nos: Részemről ez egyáltalán nem megdöbbentő hiszen saját magad által generált belépési nevet és jelszót eddig is kért az ügyfélkapu.
Akkor mit szólsz ahhoz, hogy bármelyik bankban nyitsz egy számlát, összes pénzedet arra utalják,minden pénzügyed azon van, igényelsz egy bankkártyát amihez nem egy általad kitalált akármilyen bonyolult jelszót használsz hanem levélben, postai úton kapsz egy mások által meghatározott sima 4 jegyű számot és azzal van "védve" a számládon lévő akár több tízmillió forint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!