Hány ismerősötök van facebookon?
Mi számít kevésnek, vagy soknak?
Nekem 32, mégis többször megkaptam hogy, "hogy-hogy ilyen kevés??"
Én csak olyan embereket igazolok vissza akikkel az életben is tartom a kapcsolatot.
Mert pl volt osztálytársakat akiket a suliban láttam utoljára, vagy olyan rokont akivel nem tartom a kapcsolatot, csak tudom hogy létezik, nem jelölök vissza.
Miért számít furcsának hogy csak a szűk baráti/haveri körömet és csak azokat a rokonaimat veszem fel az ismerőseim közé akikkel ténylegesen tartom a kapcsolatot??
31f
Jelenleg 98 ismerősöm van ott.
Volt pl. olyan, hogy egy volt osztálytársam bejelölt, visszajelöltem. Nem sokkal később az utcán nem köszönt vissza; töröltem az ismerőseim közül.
Van olyan haverom, akinek több mint 1000 ismerőse van az oldalon, de néhányukról nem is tudja, hogy kicsoda. :D Ennek mi értelme?
61
Inkább külföldieket jelölök vissza, meg 2 rokonom van fent.
Más rokonokat, munkatársakat nem jelölök vissza. Nem szeretem ha kitárgyalják miket osztok meg, miket lájkolok.
Nekem 225, de én nem tartom számon, hogy ki miért/minek ez 15 év gyűjtögetése. De nekem is a kezdeti időszakban duzzadt fel ez a szám évek óta alig igazolok vissza.
Szerintem teljesen normális a 32.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!