Ti megengednétek egy olyan ismerősötöknek akivel csak facen beszéltek, hogy belépjem a facebookotokba, hogy megnézzen valamit?
Kort és nemet is írjatok!!!
Nem az üzenetekre gondolok hanem csak egy ismerősötök adatlapját.
Nem, mert rengeteg embert láttam, akinek feltörték a dolgait hasonló szövegekkel.
Az ismerősöd majd ad engedélyt neki ha ő akarja. Nem azért osztotta meg a lapját veled, hogy boldog-boldogtalannak továbbadd a tartalmát a tudta nélkül.
Nem. Az az en facebookom es csak en hasznalhatom. Se baratnom, se testverem, se szuleim nem hasznalhatjak. Ha valaki nalam van es az en laptopomon meg akarja nezni valaki adatlapjat ugy hogy en is latom, azzan nincs gond. Viszont senkinek sem adom meg a kodomat.
21/F
Ki van zárva. Senki nem léphet be az én fb fiókomba, főleg ha én nem is vagyok jelen, hogy lássam, miben akar turkálni. Te megengednéd?
29/N
Kilépnék és odaadnám neki a gépet, hogy lépjen be a saját adataival.
Az én profilomból még a közös ismerős adatlapját sem mutatom meg, mert azt sem egyformán látja mindenki.
Én se szeretném, ha az én profilomat másnak megmutatná egy ismerősöm. (Vannak dolgok, amit csak néhány ismerőssel osztok meg, de ez nem véletlen.)
Nem engedném.
Perpillanat senki nem tudja a jelszavam, de egy időben legjobb gyerekkori barátnőm és az akkori párom tudta, mert bennük megbíztam annyira, meg titkolnivalóm se volt. De elég sok égetést és visszaélést meg hisztit láttam már ilyenekből, egy random idegennek pláne ne add ki magad.
Ha ő nem tudja lecsekkolni a csajt/pasit, akkor kérdezd meg, mit szeretne tudni, látni, és csinálj képernyőfotót (bár ez is elég jogsértő, okkal nem nyilvánosan osztotta meg gondolom), vagy amikor te is ott vagy, megmutogathatod neki. Ennyi a max.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!