Hogy lehet, hogy régen duóként tiktokozó barátok, szétválásuk után nagyon nagy különbséggel "keresnek" pénzt a párbajokkal?
Nem írhatok neveket, de több mint 1 évig, IRL tartalmat, azon belül autós stoppolást, és települések, tájak, rendezvények bemutatását csinálták show jelleggel. Az egyikük már jó ideje streamelt a neten, több platformon is. Hozzá csapódott a másik fél is, hogy jobb legyen a műsor, és könnyebb a stoppolás. Ha jól tudom közepesen futott a szekér, viszonylag jól is kerestek vele mindketten. Egy idő után aki később csatlakozott megunta a dolgot, és ahogy viselkedett vele a másik srác, (többször is veszekedtek különféle dolgokon) A dologban jártasabb fél nem tartotta a szavát, amit igért a másik srácnak, aki emiatt hagyta ott a munkáját. Legyen az egyikük A, aki alapjánan kezdte az egészet, ő féfias, viszonylag jó megjelenésű, jó a beszédkészsége, de hirtelen haragú, gyakran zsarolta úgymond a nézőit, és elég szigorú, komolyabb mint a másik srác. A B srác, kicsit naív, állandóan jókedvű, pozitív, jól tűrte a megaláztatásokat, amit egykori barátjától kapott. Benne volt minden mókában, a nezői
imádták, mert alapjában véve is egy csupaszív ember.
Szóval néhány hónapja elváltak útjaik. De mindketten folytatatták a tiktokozást. B srácnak jóval kevesebb követője lett, mivel az addigi közös csatorna a másik A srácnál maradt. A b srác aki később csatlakozott, elutazott Máltára is, hogy ott Irl tartalmakat csináljon , bár nem a tiktokon, hanem egy másik platformon. Alig volak nézői. Ezalatt a másik, A srác nagyon beindult párbajozás szinten. Az eddigi közös nézői csapat 2 részre szakadt, és Attól függetlenül, hogy nagyon sokan megszerették a B srácot is, az ő nézőszáma nagyon lement. Amit nagyon sajnálok, mert nekem ő volt szimpatikusabb. Az A srác heti szinten kb 500 ezret keresett, és egyszer lett Magyar top2 is, míg az a srác aki az én kedvencem is, gyakran fel se került a 100-as toplistára, és
Jó ha heti 50 ezret megkeresett. Persze a teljesítmény nélküli élő, vagy nem élő műsorokat, párbajokat én is elítélem valamilyen szinten. De ők legalább amikor jó idő volt, akkor szórakoztatzák az embereket, néha napi 24 órában is. Sokat szenvedtek nyáron a tűző napon az útszélén világvégi helyeken. De most hogy hideg lett már mindketten csak párbajoznak a szobáikból. Azt mondták, hogy nincs bennük harag a másikuk iránt, ám mégse beszélnek egymással, és nem szabad megemlíteni sem a másikat a lájvjaikban. Bocsánat, hogy nagyon hosszúra sikerült, de nem tudtam rövidebben leírni😂 A lényeg az, hogy aggódok a később csatlakozó srácért, és legszívesebben azt ajánlanám neki, hogy menjen vissza dolgozni, mert csak a tiktokból majd nem fog tudni megélni. De az egyik lájvjában mondta, hogy ezt tovább szeretné folytatni, csak épp nem stoppolva, hanem elutazna bizonyos helyekre,( külföldre is) rendezvényekre, és onnan közvetítené az élő adásokat. Mondta, hogy van egy csomó ötlete, meg minden, de ennek ellenére még mindig csökken a nézőszáma, és azok száma is akik küldenek coinokat. De azt nem értem, hogy a másik tiktokos hogy lett ennyire sikeres,( kb 10x annyi nézője van), pedig ő sem csinál szinte semmit, csak párbajozik mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!