Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mekkora reklám az bárminek,...

Mekkora reklám az bárminek, ha fölkerül Google Térképre?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból érdekelne mekkora reklámértékkel bír a Google Térkép. Például, ha egy bolt, kajálda, szobor, akármi fölkerül a Google Térképre, ami korábban - akár éveken át - nem volt fönt az mekkora reklámot, forgalomnövekedést generálhat...? Van erről valami cikk, írás az interneten?

nov. 5. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Jelentős, nekünk főleg offline konkurenciánk van. Sok ügyfelet szerzünk az internetes jelenlét miatt. A Település/tevékenységi kör alapján elsők vagyunk a találati listában, alatta a Facebook oldalunk jelenik meg. A többieket csak Arany Oldalak és cég adatbázisos formában dobja fel.
nov. 5. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Párom egyéni vállalkozó, thai masszőr.

Amióta felraktam Google Maps-re, azóta jelentősen megnőtt az új vendégek száma, ezáltal változatosabb a munkája, illetve a bevétele is megemelkedett.

+Az új vendégek is tovább ajánlják, így még több új vendég érkezik.

nov. 6. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Ha valaki rákeres valamire akkor nyilván azokból fog választani amik a térképen vannak. Ahhoz a thai masszőrhöz fog menni akit ott talál és nem ahhoz aki csak egy pici cetlin hirdeti magát a lépcsőház hirdetőtábláján.

Minél több helyen meg kell jelenni.

nov. 6. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagy
tegnap 01:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mekkora forgalomnövekedést generál, DE én legalábbis ott szoktam elsőre keresni. Manapság rengeteg helynek nem hogy saját oldala, de még egy Facebook oldala sincs. Viszont Térképen ott van róla kép, cím, nyitvatartás, értékelések, neadjisten még pár kép.
tegnap 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem, nagyobb hatása van a forgalomra, ha nem tipikus webshopos termékekkel foglalkozol,pl:

- körmös, fodrász,cukrász,orvos, azaz helyben van a szolgáltatásod

- ha a kínált termékek olyanok, amiket a vásárlók szeretnek megnézni, kipróbálni stb.

- ha a termék nagy, ömlesztett és a kiszállításának ára nagyban függ a távolságtól, mint tüzelőanyag stb.

tegnap 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!