Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől lehet lassú a letöltési...

Mitől lehet lassú a letöltési sebesség?

Figyelt kérdés
Már semmi ötletem nincs.
okt. 29. 12:28
 1/7 A kérdező kommentje:

Torrentek letöltéséről van szó. Qbittorrenttel.

A letöltési sebességem kb. 90-95 Mb/s.

Ehhez képest bármit töltök le, 11 Mb/s-nál megáll, és onnan nem megy fentebb.

Akkor is, ha olyat töltök, amit akár több ezren seed-elnek.

A torrentkezelőnek ugyanolyan beállításai vannak, mint amikor 70-80 Mb/s-mal töltött.

okt. 29. 12:34
 2/7 A kérdező kommentje:

További érdekesség, hogy amikor letöltés közben mérek sebességet, akkor 7 Mb/s-ot mért.

Márpedig egy 90-95-ös sebességnél, ha csak 11 a terhelés, a maradéknak nagyon nem 7-nek kéne lenni.

okt. 29. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
A torrent MB(megabájtba) számol a speetest Mb(megabit-be) 11MB az 88Mbit egy cirka 100Mbites neted lehet akkor ezek teljesen normális számok.
okt. 29. 12:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Igazad van, egyébként a torrent MiB-be számol, de az majdnem ugyanaz.

Akkor csak nekem tűnik pokoli lassúnak?

okt. 29. 13:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Mondom én, hogy baromi lassú!

Nekem 1000-es netem van!

okt. 29. 14:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Na, megoldódott! A digis lan aljzat volt rossz. Most 900 Mbit a sebesség, és 80-90 MiB a torrent letöltés.
okt. 29. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
A torrent annyival jön amennyivel megosztják. Több ezer seedhez nem fog kapcsolódni a kliensed, csak párhoz, max 100 körül, attól függ hogy van beállítva. Aztán ha kifogsz 100 lassút akik fél megabittel töltenek fel, máris nem megy 50 fölé. Illetve a háttértár is korlátozó tényező, ha nem tud olyan gyorsan írni ahogy jön az adat, idővel megtelik a memória és lelassul a letöltés.
okt. 29. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!