GOG Galaxy játék letöltés 0.1Mb/s? Miért ilyen lassú?
Figyelt kérdés
Ethernetem van.
A router nem csúcs kategória de a speed teszt szerint azért 70Mbit-tel képes letöltésre. Annyit még soha nem láttam de nagyjából 13-15Mb között szokta általában a játékokat leszedni.
Csak ezen a retkes GOG-on nem megy neki, ahol 0.1-nél nem tud feljebb menni.
Gondolom, hogy ez a GOG hibája és nem a gépé vagy a neté de akkor is megkérdezem, hogy lehet-e ezen javítani?
Mert így napokig fog tartani amíg végez. Főleg, hogy viszonylag gyakran kapcsolom ki a laptopot és nem csak lecsukom.
Tegnap délután kezdtem el leszedni a régi Unreal Tournamentet (602Mb) és még mindig csak 43%-nál jár.
Steamen ismerősömnek nem volt fél perc míg leszedte wifin itt nálunk.
Egyébként próbáltam azt is... kihúztam, WiFi... de semmi nem változott.
2021. okt. 5. 15:04
1/2 anonim válasza:
Gog ügyfélszolgálata mit mond? De megpróbálhatod a webes felületről is leszedni, ne a klienssel, nekem úgy 10 perc alatt lejön 2-3 GB.
2/2 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de amikor letölti és megnyitom, ugyanúgy a kliens felületét nyitja meg, hogy telepítse.
2021. okt. 5. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!