Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szóval FedEx Regional Economy-...

Szóval FedEx Regional Economy-al küldök egy csomagot Angliába, és én még sose küldtem FedEx-el csomagot, és mivel hogy a FedEx mint futárcég magyarországon nem üzemel, hanem pl egy csomagom azzal jön akkor a TNT futárcég viszi ki, akkor a TNT jönne?

Figyelt kérdés
A csomagot elvileg 09:00 - 12:00 vennék fel. Semmi infot erről nem találtam se a TNT, se a fedex oldalán.

okt. 28. 13:25
 1/10 anonim válasza:
Azota sem jelentkezett a futár a csomagért? Én (nem most) találkoztam FedEx futár autóval, magyar rendszáma volt, szoval itt is léteznek, mint futárcég.
okt. 28. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Szóval az ügyfélszolgálatok mit mondtak?
okt. 28. 14:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Elvileg holnap vennék fel, kedden és igen én magyarországon fedex-és kocsit sose láttam.
okt. 28. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon is vannak kirendeltségeik:

[link]

Hogy mikor fognak a csomagért jönni, azt te határoztad meg:

"Mikor fogja a sofőr beszedni a csomagomat?

Árufelvétel megrendelésekor kérni fogjuk „az elkészülés időpontját és az elérhetőség legkésőbbi időpontját” – sofőrünk ez alapján fogja beszedni a csomagot.

Ez a két időpont határozza meg azt az időkeretet, amely alatt a sofőrnek be kell szednie az Ön küldeményét. Sofőrünk az elkészülés időpontja és a legkésőbbi elérhetőség időpontja között bármikor megkísérelheti csomagjának beszedését.

Amennyiben az árufelvételt online intézte, és nem emlékszik a csomag beszedésének időkeretére, a Saját csomagfelvételek fülnél megtekintheti az időpontokat – „elkészülés időpontja és a legkésőbbi elérhetőség időpontja” néven találja meg.

Ha Ügyfélszolgálatunkkal egyeztetve vagy az automata telefonos rendszeren keresztül rendelte meg az árufelvételt, kérjük, lépjen velünk újra kapcsolatba, hogy megerősítse az árufelvétel időkeretét.

Amennyiben a sofőr nem vette fel csomagját, ellenőrizze még egyszer a csomagfelvétel tervezett idejét. Ha ez az időpont már eltelt, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz – elérhetőségüket itt [ [link] ] találja."

[link]

okt. 28. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
A FedEx megvette a félig csődbe jutott TNT-t, ugyanaz a két cég.
okt. 28. 14:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát majd holnap minden kiderül. 🫣
okt. 28. 14:50
 7/10 anonim válasza:
#5 ezt nem tudtam. Mindkét futárszolgálatot ismertem, egyiket sem látom mostanság. Láma futár létezik még?
okt. 28. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A Fedexnek a legtöbb országban alvállalkozói vannak és azok csak jelöletlen autókkal dolgozhatnak. Ahol FedEx matricás autót látsz az a FedEx saját autója.

Arra azért figyelj, hogy a csomaghoz legyen "címke" ( etikett) ami nélkül a futár nem tudja elvinni. Nem tudom most mi az angolok jogállása, de EUn kívüli küldeményhez szükséges számla vagy valami nullás vámnyilatkozat is.

okt. 28. 19:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget, a csomagot előkészítettem, és azt a cimkét és rá raktam meg a vámos proformot is. Rémélem minden rendben fog menni.
okt. 28. 19:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Na ma minden ki derült, kb 30 P-el a beütemezett idő elött hivott a csávó hogy a cimemre jön csomagfelvételre, és hogy 5 p mulva itt lesz, kimentem, odamtam neki, és kész. És a kocsi tényleg egy jelöletlen furgon volt. Köszönöm mindenki segítségét.
okt. 29. 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!