Szóval FedEx Regional Economy-al küldök egy csomagot Angliába, és én még sose küldtem FedEx-el csomagot, és mivel hogy a FedEx mint futárcég magyarországon nem üzemel, hanem pl egy csomagom azzal jön akkor a TNT futárcég viszi ki, akkor a TNT jönne?
Magyarországon is vannak kirendeltségeik:
Hogy mikor fognak a csomagért jönni, azt te határoztad meg:
"Mikor fogja a sofőr beszedni a csomagomat?
Árufelvétel megrendelésekor kérni fogjuk „az elkészülés időpontját és az elérhetőség legkésőbbi időpontját” – sofőrünk ez alapján fogja beszedni a csomagot.
Ez a két időpont határozza meg azt az időkeretet, amely alatt a sofőrnek be kell szednie az Ön küldeményét. Sofőrünk az elkészülés időpontja és a legkésőbbi elérhetőség időpontja között bármikor megkísérelheti csomagjának beszedését.
Amennyiben az árufelvételt online intézte, és nem emlékszik a csomag beszedésének időkeretére, a Saját csomagfelvételek fülnél megtekintheti az időpontokat – „elkészülés időpontja és a legkésőbbi elérhetőség időpontja” néven találja meg.
Ha Ügyfélszolgálatunkkal egyeztetve vagy az automata telefonos rendszeren keresztül rendelte meg az árufelvételt, kérjük, lépjen velünk újra kapcsolatba, hogy megerősítse az árufelvétel időkeretét.
Amennyiben a sofőr nem vette fel csomagját, ellenőrizze még egyszer a csomagfelvétel tervezett idejét. Ha ez az időpont már eltelt, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz – elérhetőségüket itt [ [link] ] találja."
A Fedexnek a legtöbb országban alvállalkozói vannak és azok csak jelöletlen autókkal dolgozhatnak. Ahol FedEx matricás autót látsz az a FedEx saját autója.
Arra azért figyelj, hogy a csomaghoz legyen "címke" ( etikett) ami nélkül a futár nem tudja elvinni. Nem tudom most mi az angolok jogállása, de EUn kívüli küldeményhez szükséges számla vagy valami nullás vámnyilatkozat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!