Come back kérdése:
A Rainman Fent van az Ncoreon?
Figyelt kérdés
Érdekes dolgot vettem észre. beírtam az ncore keresőbe hogy rainman és azt dobta ki hogy nincs ilyen. Lehetséges hogy egy ilyen klasszikus nincs fent?
Régen fent volt, azt tudom.
tegnap 21:53
1/7 anonim 

válasza:

Lehetséges, mivel ugye az van fent amit megosztanak. Ha nem osztja meg senki, eltűnik.
2/7 A kérdező kommentje:
Te sem találtad? Az ncore arról híres hogy minden fent van rajta, és nagyon furcsa hogy se HDben se eredeti nyelven nem található egyáltalán.
tegnap 22:09
3/7 anonim 

válasza:

Ez azért is hülyeség, mert kb 300.000 torrent van fent. Az közel se minden, sőt, a töredéke csak annak, ami létezik. Na meg régebben 400.000 felett volt még ez a szám. De megtaláltam neked Blu-Rayen és DVD-n: [link]
4/7 anonim 

válasza:

Próbálj meg rákeresni a film címére helyesen leírva, ugyebár Rain Man az angol címe. Vagy keress IMDB alapján.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, de ez egy kötelező darab. helyesen írtam
tegnap 22:52
6/7 A kérdező kommentje:
Megtaláltam!!!!
tegnap 22:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!