Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy oldjam meg a Messengernek...

Hogy oldjam meg a Messengernek ezt a hibáját?

Figyelt kérdés

Talán már egy hónapja volt, hogy küldtem ismerősnek egy hd felbontású képet, viszont sikeretelen volt. Elküldtem mégegyszer ugyanazt, az célba ért, viszont az előző el nem küldött fájl benne maradt a chatben. Semmit nem enged vele csinálni.

Na azóta csakis telefonon (gépen minden rendben) ha üzenetet kapok ettől a személytől, vissza kell pörgetnem a beszélgetést ehhez a képhez, mert afölött jelenik meg az ő üzenete. Az én üzeneteim folytatólagosan, rendesen átmennek.

Viszont ebből már elegem van, és megoldást keresek erre a problémára.

Telefonon jelentettem már a problémát többször is, természetesen továbbra se kapok reakciót.

ma 17:58
 1/4 A kérdező kommentje:

Jóban vagyunk a sráccal, úgyhogy a tiltás esélye kizárt, azóta személyesen is sokat taliztunk. Nála minden rendben működik mind telefonon, mind gépen, csak nálam van ez a bonyodalom. Gépen megpróbátam visszakeresni az adott képet, hátha itt tudom törölni, de az adott dátum adott ideje nem szerepel a gépen.

Lehet, hogy szinkronizálási hiba van?

ma 18:02
 2/4 CspCsj ***** válasza:

Próbáltad törölni a Messenger alkalmazás gyorsítótárát?

(Android rendszeren: Beállítások > Alkalmazások > Messenger > Tárhely > Gyorsítótár törlése)

ma 18:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, de ugyanaz a probléma. Most töröltem az egész appot, és újratelepítettem, viszont most azt mondja, hogy mivel nincs szinkronizálva a chatelőzmény, használjam a pin-kódot. Viszont nem emlékszem rá, és ötletem nincs, hol tudom visszanézni. Mert azon kívül csak a szinkronizálás nélkül enged tovább, más opció nincs is.
ma 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Atyaég, megvagyok. Messengeren a bal lent levő profilon a személyes adatokra kattintva lehet új pinkódot létrehozni (fel is jegyeztem). A frissítések óta iszonyatosan bonyolult eligazodni a META-n.
ma 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!