Hogy oldjam meg a Messengernek ezt a hibáját?
Talán már egy hónapja volt, hogy küldtem ismerősnek egy hd felbontású képet, viszont sikeretelen volt. Elküldtem mégegyszer ugyanazt, az célba ért, viszont az előző el nem küldött fájl benne maradt a chatben. Semmit nem enged vele csinálni.
Na azóta csakis telefonon (gépen minden rendben) ha üzenetet kapok ettől a személytől, vissza kell pörgetnem a beszélgetést ehhez a képhez, mert afölött jelenik meg az ő üzenete. Az én üzeneteim folytatólagosan, rendesen átmennek.
Viszont ebből már elegem van, és megoldást keresek erre a problémára.
Telefonon jelentettem már a problémát többször is, természetesen továbbra se kapok reakciót.
Jóban vagyunk a sráccal, úgyhogy a tiltás esélye kizárt, azóta személyesen is sokat taliztunk. Nála minden rendben működik mind telefonon, mind gépen, csak nálam van ez a bonyodalom. Gépen megpróbátam visszakeresni az adott képet, hátha itt tudom törölni, de az adott dátum adott ideje nem szerepel a gépen.
Lehet, hogy szinkronizálási hiba van?

Próbáltad törölni a Messenger alkalmazás gyorsítótárát?
(Android rendszeren: Beállítások > Alkalmazások > Messenger > Tárhely > Gyorsítótár törlése)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!