Tényleg ilyen gyenge a Telekom mobilnet, vagy a telefonom vacak?
Tényleg lehet ilyen gyenge, helyszíntől és terheléstől függően. Ha a yettel jó volt, kár volt váltani. Amúgy a telekom 4g is megy 200-300 megabittel, helytől függően. A legterheltebb, árnyékolt helyen sajnos csak 5-20mbit, de ott a yettel is csak 10-40mbit. Ahol jó a jel, ott 100-200-300mbit simán.
A telekom 5g általában gyakorlatilag 4g sebességen megy, de ezt nem volt sok lehetőségem tesztelni.
Nekem jól jönne a 4g/4g+ helyett 5g sebesség, tegnap 280gb mobilnet ment el, a fél hónap alatt pedig 1,8tb. Menne több is, ha gyorsabb lenne.
Telekom hálózat, bírja ez és valós korlátlan.
5/
Én vidéken élek és van telekomos mobil net előfizetésem de kb ugyan ezt elmondhatom én is amit te tapasztalsz.A becsült maximális le 300Mbps a maximális fel meg 50Mbps tudom,hogy ez nem garantált de nekem is csak nagyon kis töredéke jön le a sebességnek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!