Munkahelyi telefonomra ad 1 gb mobilnetet havonta a telekom, én viszont véletlen túlhasználtam és észrevettem hogy kicsit több mint 1 gigát elhasználtam, de még működik a mobilnet. Ez miért van?
Nem mi tudjuk, hogy milyen csomagod van, erre a munkahelyeden kérdezz rá.
Van olyan megoldás, hogy van még mobilnet, csak nem 4G-s, hanem 3G-s hálózaton. Vagy az, hogy az 1 GB-on felül, többet számláz. Lehet, hogy utóbbi lesz ez.
"Van olyan megoldás, hogy van még mobilnet, csak nem 4G-s, hanem 3G-s hálózaton. Vagy az, hogy az 1 GB-on felül, többet számláz. Lehet, hogy utóbbi lesz ez."
egyik sem igaz
a korlátlan közösségi opció miatt használhatsz többet mint 1gb
ne izgulj
Cégeknél adatmennyiségre van a szerződés, ezt elosztják a dolgozók létszámával és kijön egy bizonyos kvóta.
Ezt közlik veled amikor megkapod a céges telefont.
Ehhez van hozzárendelve esetleg egy figyelmeztető email.
Viszont ha túlléped nincs semmi, mert a nagy egész még tart, meg tartani is fog, mert nagyon sok dolgozó nem használja el a kvótáját, azért mert lehet telcsiről nem is netezik vagy csak nagyon keveset forgalmaz, esetleg nem céges telefont hanem a magán telcsijét használja netezére.
Viszont ha a kvótalimitnél korlátozna, az akár szívás is lehetne, mert már nem tudnál megnézni egy céges csatolmányt, fogadni valami fájlt céges ügyben, letölteni valamit a munkáddal kapcsolatban stb...
Ez nálunk így működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!