Mennyi ideig elég 1 GB mobilnet? Pl, 1 Giga Maraton, telefonon csak 1 oldal megnyitva, néha kérdezgetve, válaszolva itt,a gyakorikérdéseken, . Ez van csak megnyitva a Chromban,
A telefonod kijelzi a napi adatforgalmat szerintem.
- Használod egy napig ahogy azt leírtad.
- Megnézed a napi adatforgalmat
Az adatokból kiszámolod hogy általad meghatározott idő alatt mekkora forgalom jön össze illetve adott keret meddig elég. Szorzás, osztás kell hozzá.
Nyilván nem lesz tűpontos adat, de szerintem sokkal pontosabb lesz mint ha itt blöfföljük meg.
Nálam havi 4 GB van, nálam az a koronáig épp elég volt, néha sok is, most már inkább túl sok. Még korábban azt hiszem, hogy 5 GB-okat töltöttem fel Dominóról, és az is sokáig elég volt, csak egy idő után már nem érte meg annyira.
1 GB... Egy mobilos oldlabetöltés 50-100 kB (szerveroldali rendernél, mint pl. a Gyakori) + 50 kB per kép. Egy fotó 1-1,5 MB. Egy videó 25-50-80 MB/perc, minőségtől függően.
Ha 5 db oldalbetöltés 1 MB, akkor lehet számolgatni.
a gyakorikerdesek nagyon szopja az adatkeretet :)
Egy szarás alatt elpattintok 100-200 MB-t
Igen rájöttem, mert biztos azetz is, mert reklam van,
Meg mindig manuál8san kell frissiteni, újratölteni és azis fogyassza, gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!