Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beüzemeltem egy redmi 14/c...

Beüzemeltem egy redmi 14/c vadonatúj telefont. A messenger alkalmazásban csak 2024 februárig hozta át az adatokat. Hogyan tudom megjeleníteni az elmúlt egy év üzeneteit is? Nem szeretném ha elvesznének.

Figyelt kérdés
A legfrissebbek természetesen azonnal átjönnek.

ma 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy, mivel végpontok között titkosított, azaz csak azon a készüléken létezik ami megkapta. Más készülék ha meg is szerzi az üzenetet, nem tudja dekódolni.
ma 20:07
 2/3 anonim válasza:
Ez nekem iszonyatos nagy fejfájás volt, és még mimdig az. Nem tudom kikapcsolni. Hiába mentem rá az alkalmazásban és tettem azt amit az útmutató javasolt, nem működik. Nem lehet kikapcsolni.
ma 20:14
 3/3 anonim válasza:
n*
ma 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!