Amennyiben online filmeztek nektek is bedob vagy 1000 reklàmot ill mennyi az esélye hogy vìrust kapok, ellopjàk az adataim stb?
Figyelt kérdés
szept. 27. 19:46
1/9 Thunderfairy válasza:
Nekem alap a reklámblokkoló használata. Meg ha windows van a gépen akkor legalább egy vírusirtó. Az adatlopáshóz meg is kell adni az adatokat.
2/9 A kérdező kommentje:
Nah igen néha szoktam rendelni pl emag-ról. Nincs vìrus irtó jelenleg rajta.
szept. 27. 20:17
3/9 anonim válasza:
Nagy ritkán nézek filmet olyan oldalon, ami filmnézés előtt sok reklámot és új oldalakat dobál be, de a víruskeresőm jelez és leállítja azoknak az oldalaknak a betöltődését. De úgy gondolom, hogy fennáll a veszélye annak, hogy rosszindulatú kód települjön, ha nincs ilyen védelem. Szerintem itt a legesélyesebb, hogy valamilyen böngészőeltérítő-kód, fáljtitkosító alkalmazás települjön a további zsarolhatóság miatt.
4/9 anonim válasza:
Vírus kb tutifix, adatlopáshoz már kattingatnod is kell ide oda
5/9 anonim válasza:
Nekem nem ad ki reklámokat a Netflix.
6/9 anonim válasza:
van egy filmnézős olcsó gépem, azon nincs adat, sehova nem vagyok bejelentkezve, csak filmezésre használom. Ha vírusos lesz 10 perc alatt újratelepítem. Sok sikert az adatlopáshoz.
7/9 anonim válasza:
én a saját szerveremről filmezek online. nincsenek reklámok...
8/9 anonim válasza:
5: majd fog 😂😂 más streamek már csinálják, hogy az olcsó csomagokban reklámokat játszanak be.. csak a 4K prémiumban nincsenek reklámok
nemtom melyik ez... max? skyshowtime? valamelyik szemétszar már ilyenekre vetemedik egy fizetős szolgáltatásnál
9/9 anonim válasza:
Az "onlinefilmek" és hasonló oldalak abból élnek, hogy telepakolják reklámokkal (jobb esetben csak reklámokkal) az oldalukat, illetve hamis lejátszási és letöltési gombokkal, amik valójában nem azt csinálják, hanem bedobnak még kétszáz reklámot, esetleg egy-két malware-t is adnak a filmnézésért cserébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!