Kitiltottak örökre egy online chatoldalról, majd megfenyegettek, hogy amennyiben meg próbálom megkerülni be is perelnek? Lehetséges? Jogos ezért?
A vétkem pusztán annyi volt, hogy megfogalmaztam egy kérdést pontosan ugyanúgy kb. fél nap elteltével is. No: a rendszer leb@szta az egész házat IP alapján spamelésért, majd kiírták, hogy amennyiben meg próbálom megkerülni polgári jogi pert fog maga után vonni.
Amúgy német oldal...
Minimum mintha szexuálisan akartam volna zaklatni vagy fenyegettem volna bárkit is...
Tudják egyáltalán a tiltást örök érvényesíteni, ha az IP-m rendszeresen változik? Lehetne emiatt pert akasztani a nyakamba, ha mondjuk kikerülném proxival? Jogos emiatt úgy fellépni ellenem, mintha éppen valami nagyon durván illegális cselekményt akadályoztak volna meg?
A németeknél az internet is agyon van szabályozva.
A torrentet is büntetik.Legyél óvatos.
Nagyon egyszerű.
Használj TOR-t. Ha rá is jönnének hogy te vagy az, akkor is bizonyíthatatlan lenne, mert az onion hálózat semmi nyomot nem hagy, és teljesen beazonosíthatatlan vagy.
A proxy-t nem ajánlom, mert a szerver üzemeltetője hatósági felszólításra kiadja az adataidat. Az onion hálózaton egyszerűen nincs MIT kiadni, és nincs KITŐL kérni. 🤣
#3.
Hogy spamelek és ugyanazt küldöm...
Annyit kérdeztem, hogy "Leute! Möchtet jemand mit mir chatten?"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!