A kormány fő propaganda oldala az Or. O csak szerintem színvonalon aluli?
Figyelt kérdés
Olvasom a cikkeket, de olyan, mintha egy általános iskolás alsó tagozatosa írná őket. Régen egész jó kis oldal volt, de mára egy szájbarágós, mindent megmagyarázó, az embereket totál hülyének néző oldal lett.2019. márc. 6. 11:46
1/11 A kérdező kommentje:
Nem így írtam, valamiért átvariálta a kérdésben, biztos, tudjátok melyik oldalról van szó. O r i g o
2019. márc. 6. 11:49
2/11 anonim válasza:
Átlag magyar plebnek tökéletesen megfelel ez is, mint láthatjuk.
3/11 anonim válasza:
Úgy tűnik, ez a szellemi színvonal ebben az országban. Erre van igény.
4/11 anonim válasza:
Igényeseknek ott a Nyugati Fény meg a Mérce.
5/11 anonim válasza:
Szerintem is az, de az a baj, hogy nem csak az origo ilyen, hanem a 888 is, a ripost is, a 444, a hvg, a 24.hu es az index is. TVben sem jobb a helyzet, az M1 es a TV2 is egy rakat hugy, mint az atv is. RTLt mondjuk mar reg neztem.
6/11 anonim válasza:
Nincs igazán színvonalas media, egyik oldalon sem.
7/11 anonim válasza:
Sok embernek megfelel ez a színvonal, észre sem veszik hogy mennyire igénytelen kormány szócső lett az ORIGO.
8/11 anonim válasza:
A 6osnak igaza van. 2 oldal letezik a mediaban is, az egyik a liberalis hulyesegekrol irkal a masik a kormany propagandat. Olyan medium ami objektiven nezne a dolgokat nincs.
9/11 anonim válasza:
Na es a 8as valasz miert 0%? Valaki kedves "huzzuk le, mert igaza van" valaszolnal? :)
10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem érdemes mérgelődni a lepontozások miatt, van, akinek ez a hobbija.
Engem személy szerint régebben érdekelt az újságírás, ilyen helyesírási hibáktól hemzsegő szemétért azonnal ki is rúgtak volna.
2019. márc. 6. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!