Deltanetről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szolgáltatot szeretnék váltani és még csak keresgélek.Elvárásaim: csekkes fizetés,egyszerü alapcsomag.Vagy esetleg más szolgáltatot ismertek?szept. 18. 12:18
1/5 anonim válasza:
Nincs is ilyen szolgáltató magyarországon.
2/5 A kérdező kommentje:
Egy hangyányit levagy maradva,igenis létezik már évek óta. [link]
szept. 18. 12:48
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom milyen szolgáltatásuk lehet, ha egy normális weboldalt sem tudnak csinálni maguknak.
4/5 A kérdező kommentje:
Hírdetik magukat ez tény ,ezért írtam ide ki a kérdést mert egy kicsit bizalmatla vagyok írántuk.Ma a szoszédomnál tepitették a netet és tőlük érdeklödtem némileg.Egy kicsit csábitásba estem amit felfestettek számomra ,de a honlapjukra nem tudtam felmeni.
szept. 18. 15:01
5/5 anonim válasza:
Borzalmas, akárcsak az összes többi mikrós szolgáltató. Felejtsd el, de nagyon gyorsan. Ismerősömnek volt deltanet, soha nem tudta az ígért sebességet, a technikus heti vendég volt. Nekem mézganet volt, na az is ugyanekkora fostömlő. A helyedben vennék egy Yettel flottás SIM-et korlátlan mobilnettel, meg valamilyen 5G-s routert, persze ha jó felétek a Yettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!