Hogy lehet az arukereso.hu weboldalon webshop-okra (mármint azoknak a véleményeikre) rákeresni?
Figyelt kérdés
aug. 28. 21:16
1/8 anonim válasza:
Az Árukereső.hu-n sehogy. Nem az a neve, hogy webshop kereső vagy webshop értékelő. Ha megnyitsz egy terméket egyébként minden eladónál látsz vásárlói és Árukeresői értékelést is.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt mivel magyarázod? [link]
Ez az egyetlen link, amit kaptam valakitől. De nyilvánvaló, hogyha egy webshop-ra elérhető ez a funkció, akkor a többire is.
aug. 28. 21:31
3/8 CspCsj válasza:
Van az általad linkelt weboldalon felül egy sor:
"Itt van: Főoldal > Partnereink > Sportisimo.hu"
Kattints rá a "Partnereink" linkre...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. (Mobil nézetben nekem nincs, de asztali nézetben látom.)
Az a baj, hogy annyira sok webáruház van ezen az oldalon, hogy nem találja. A telefonom nem tud ennyit egyszerre betölteni. Igaz, régi telefonom van, de azért mégis csak irdatlan sok webshop van itt.
Más megoldásról nem tudsz / tudtok?
aug. 28. 21:59
5/8 CspCsj válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Nekem 2 GB-os RAM-mal rendelkező (Huawei P8 Lite) készülékem van. Úgy 10 mp után ez fogad: [link] Akkor így jártam.
aug. 29. 09:52
7/8 CspCsj válasza:
Chrome böngészőt próbáltál, vagy a gyári Huawei böngészőt?
8/8 A kérdező kommentje:
Chrome-ot. Nem a legújabb verzió, de tovább nem tudom frissíteni.
aug. 29. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!