Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan lehet szerezni bithumen...

Honnan lehet szerezni bithumen meghívót?

Figyelt kérdés

aug. 28. 15:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan embertol, akinek van 5 pontja es tud meghivot kuldeni.
aug. 28. 16:00
 2/17 A kérdező kommentje:
És ha nem ismerek ilyen embert?
aug. 28. 16:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem lesz, aki meghivjon.
aug. 28. 16:09
 4/17 SIDLER22 ***** válasza:
71%

Láttam, hogy nCore-ról kiraktak mert több hónapig nem voltál aktív.

Most Bithumen meghívót kérsz valakitől egy sorozat miatt.

Vagyis nem vagy képes vigyázni a fiókodra ezzel bajba sodorhatod a meghívódat is. Ezen kívül saját bevallásod szerint semmilyen rendszeres fiókhasználatod nem lenne (ez abból is látszik, hogy nCore-ra nem lépsz be hónapokig) és csak egy sorozatot akarsz beszerezni.

Ilyen feltételek mellett miért küldene bárki is meghívót neked?

Egyáltalán miért kéne küldeni? Nem egyszerűbb valakivel letöltetni azt a nyamvadt sorozatot, hogy aztán átküldje neked?

aug. 28. 16:21
 5/17 A kérdező kommentje:
Valakivel nagyon összekeversz. Nem raktak ki sehonnan. :)
aug. 28. 16:21
 6/17 A kérdező kommentje:
Sorozatot sem szeretnék beszerezni. Szóval valakivel nagyon összekevertél.
aug. 28. 16:22
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Van észszerű indokod az oldalon való tagságra? Mert a BH scene release tracker, tehát csak ilyen tartalom van rajta. Míg egy vegyes trackeren ugyanazt a scene tartalmat is kirakják, és még a felhasználói tartalmakat is engedik, emiatt a kínálat is szélesebb.
aug. 28. 16:24
 8/17 A kérdező kommentje:
A bithumen-en úgy tudom szoftverek és könyvek is vannak fent. Na én azokra vadászom hátha, ami nincs fent ncore-on és diablo-n az fent van bithumen-en.
aug. 28. 16:26
 9/17 SIDLER22 ***** válasza:
73%

Itt a gyk-n átlagosan 4-5 naponta kerül ki egy torrentes kérdés.

Most 3 óra alatt kikerült 4 ilyen kérdés és látszólag eléggé összefüggnek.

Biztos, hogy nem te voltál mind a 4?

Csak mert egész látványos, hogy az egyik embernek az a kérdése, hogy torrent kliens frissítésnél átveszi-e a torrenteket a kliens. (Frissíteni akartad a klienst, mert hónapokig nem használtad.)

Majd hirtelen egy másik embernek 3/4 órával később megint csak valami baja van, hogy a peerekhez nem tud kapcsolódni. (Miután megpróbáltál letölteni, nem kapott a kliensed IP címeket a trackertől.)

Rá egy órára egy harmadik ember problémázik, hogy kitiltották a trackerről mert hónapokig nem lépett be. (Rájöttél, hogy azért nem kapsz peereket mert ki lettél rakva az oldalról.)

Majd egy negyedik ember Bithumen meghívót kér. (Beküldte az első válaszoló a magyar tracker listát és kinézted róla a Bithument.)

De ne aggódj. Van néhány szerencsétlen aki még nCore meghívót is hajlandó neked küldeni ezek ellenére... Facebook csoportokba nézz körül.

aug. 28. 16:47
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem én voltam. Van ncore-om. Arra már nincs szükségem.
aug. 28. 16:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!