Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan lehet szerezni bithumen...

Honnan lehet szerezni bithumen meghívót?

Figyelt kérdés

aug. 28. 15:49
1 2
 11/17 SIDLER22 ***** válasza:
82%

Meg tudnád írni az nCore nevedet?

Kíváncsi lennék a statisztikáidra. Ha látom, hogy rendben vannak akkor küldök Bithumen meghívót.

aug. 28. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11: Jó trükk, de bármilyen nevet bemondhat és nem tudod ellenőrizni. Hiába ő kérdez egymás után, úgyis le fogja tagadni.
aug. 28. 17:22
 13/17 SIDLER22 ***** válasza:
76%
Megkértem, hogy állítsa át a lakhelyet. Valamit oldjon fel rejtésből. Láttam azt is, hogy fent volt pont akkor az oldalon. Szóval nagy valószínűséggel Ő az bár túl nagy jelentősége nincs.
aug. 28. 17:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én BH-t pl egy havertól kaptam.

De a 2000-es évek közepe-vége felé csináltam egy ilyen saját kihívást, hogy kb nulláról mennyi idő bekerülni az nC-ra. (régi nevén Endless Skyline)

Akkor egy BitBarát meghívóból kiindulva, ez 3 hónapig tartott.

Nem tudom, hogy léteznek e még meghívó cserés oldalak.

Én ezeken cserélgettem mindig egyre nagyobbra.

Kb az 5. csere után bent voltam.

aug. 28. 17:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkoriban azért jóval kiegyensúlyozottabbak voltak a különbségek, nem voltak nagy statisztikai szakadékok, mint most. Egyrészt nem létezett az nCore csak a forrás trackerei, és nem is azok voltak az elit/csúcstrackerek, hanem a BH és Majomparádé (az eredeti, nem ami most fut).
aug. 28. 17:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy meghívó elküldéséhez 10 pont kell,

neked jelenleg 37 pontod van, ez 3 meghívó elküldésére elegendő!

(meghíváskor az első 10 kitüntetésed elveszik)

De nem adok, mert az ncore sokkal jobb. Ncore torrenteket seedelek itt, hogy fenntartsam a profilomat, ha ncore-ral történne valami.

Soha nem volt még olyan, ami ncore-on ne lett volna fent, ezért bithumenről kellett letöltenem. SOHA!

aug. 28. 18:52
 17/17 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Azért voltak akkoriban is nagy szakadékok az oldalak között.

Az általam említett BB-n pl volt kb 10.000 aktív torrent.

Az nC-n pedig 150.000.

A BB-ről volt, hogy 3-4 nap alatt jött le egy 650 mb-os film.

Az nC-ről pedig csak az internet sebességem korlátozta a letöltést.

Volt MP-m is. De az oldal szétszakadásakor hagytam elveszni, mivel folyamatosan kikerültek 3. félhez az ott megadott jelszavaim.

Miután inaktivitás miatt kiraktak, ez a probléma megszűnt.

Mivel alapból az oldalak nem a konkrét jelszót tárolják, így ezt csak szándékosan tárolhatták/adhatták tovább.

nC-t egyébként a legnagyobb hazai sorozat specifikus oldal cseréjével szereztem. Régi (szándékosan nem teljes) nevén BG. Új nevén TVS.

Tehát nem csak statisztikában, hanem tartalomban is voltak szignifikáns eltérések.

Egyébként, hogy ne legyen teljesen OFF és az alap kérdéshez is hozzászóljak:

A kérdező miért nem próbál meg kérni az nC erre vonatkozó fórum topikjában egy BH meghívót. A külföldi meghívóimat én mind így szereztem.

aug. 29. 12:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!