Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol vannak biztonságosabb...

Hol vannak biztonságosabb helyeken az e-mailjeimre érkezett linkjeim? A e-mail címemre kapott linket hamarabb kitudom törölni véletlenül.

Figyelt kérdés
Jelentkeztem vagyonőri tanfolyamra, és a befizetést követően küldték is a tájékoztatást. Számítógépen kell gyakorolnom a megadott linkekre kattintva tudom a feladatokat megnyitni. Tájékoztatnak arról is hogy külön vagyonőri fiókot kell készítenem. Ennek a folyamata nekem problémás, viszont attól félek hogy ha kitörlöm véletlenül ezt a linket elfog veszni és nem tudok tovább felkészülni a vizsgára. Pedig nem kevés pénzbe és összesen 1600 vizsgakérdéseket kell megtanulni a vizsgára. Jog Önvédelem, Szakmai, Kriminilasztika, Krimonólógiai maroklőfegyver ismeretekből kérdésekből lesznek a vizsgák.Kérdésem az hogy hol vannak biztonságosabb helyen ez a kapott linkeim, ahonnét nem tudom véletlenül sem kitörölni?
ma 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne igyál annyit hogy véletlenül kitöröld.. 😆

A linket beteheted böngészőben könyvjelzőnek.

ma 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy kicsit túlgondoltad, nem olyan könnyű mindent elveszteni egy vétlen mozdulattal, a törléseket általában meg kell erősíteni. Ha véletlenül törölsz egy e-mailt, akkor az először a kukába kerül ahonnan visszavonható. Ha mégis elveszne az üzenet, akkor megkéred hogy újra küldjék ki, nekik az csak 2 kattintásba kerül.

Ha az ez egy online tanfolyamon és a neten vannak fent az anyagok, akkor a böngészőben szintén elmenthető a link könyvjelzőként, és a bejelentkezési adatokat is meg tudja jegyezni. Ha innen mégis törlődne, akkor a böngészési előzményekből is visszahozható. A link törlése nem fogja a felhasználói fiókot törölni, az ugyanúgy ott marad a neten, legfeljebb újra be kell írni a linket a hozzáféréshez.

Ha nagyon alapos akarsz lenni, akkor a küldött üzenetekből a linket és minden fontos adatot kimásolsz egy dokumentumba, és az lesz egy biztonsági másolat. Esetleg még arról is csinálsz egy másolatot, és akkor már bombabiztos.

ma 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem az ital a gond, mert nem iszom. Hanem, a szemem rossz!
ma 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Rossz szemmel hogy akarsz vagyonőr lenni? Előre gondolkodtál már annyit, hogy majd egy orvosi alkalmasságin nem fogsz esetleg megbukni ezzel? Mert akkor hiába a papír és a drága képzés.
ma 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:

4

Kevésbé a szem a probléma, inkább a keze ne legyen ragadós..

ma 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!