Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak szerintem a legjobb...

Csak szerintem a legjobb magyar YouTube-csatorna a TheVR? Vagy ti hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés
Szerintem folyamatosan fejlődik a csatorna, halad a mai trendekkel. Nagyon sok munkát beleraknak a srácok, folyamatosan újítanak valamit. És mielőtt ebbe belekötnétek: igen sok munkát beleraknak, tudatosan, rengeteg pénzt beleöltek több millió forintot, hogy egyre jobb minőségű tartalmat gyártsanak, új stúdióból, új eszközökkel, folyamatosan újulnak, meg van a személyiségük hozzá, ha nem így lenne akkor már el tűntek volna a süllyesztőbbe, a több ezer próbálkozóval együtt. Nem csak játszanak egyébként, hanem prodcasteket csinálnak, tech bemutatókat stb...

aug. 20. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Igen, csak szerinted. Azért van egy darab feliratkozójuk. Az is gondolom te vagy...
aug. 20. 13:29
 2/11 IgaziÚriember ***** válasza:
88%
Kétlem, hogy rajtad kívül bárki így vélekedne, szerintem te vagy az egyetlen ember.
aug. 20. 13:33
 3/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
19%

miert tuntek el?

jo lehet mas platform az elsodleges nekik, ez esetben mindegy ha yt n tenyleg 1 lenne is

[link]

De hol van egy? Hova tunt az a sok?

pozitiv vagy negativ poenkodas volt

az igaz hogy ilyen altalanos reklam felesleges

inkabb erdemes akkor valami felhozni "ez kulonosen kiemelkedo volt"

vagy "ez borzalmas volt"

aug. 20. 14:31
 4/11 anonim válasza:
91%
Nyilván a több, mint félmillió feliratkozójukkal vannak jócskán emberek akik egyetértenek veled kérdező, hogy az a legjobb magyar youtube csatorna🤪, de őszintén be kell ismernem, hogy amúgy jómagam most hallottam róluk életemben először, fura módon annak ellenére, hogy majdnem minden nap egész sokat youtube-ozok már évek óta, ezelőtt soha sem láttam egy videójukat sem, sosem dobott fel nekem a youtube tőlük semmit sem, most életemben először néztem meg a TheVR csatornáját... pedig én mindenféle videókat is szoktam meg szeretek is nézni, akár olyanokat is, mindegy.🥲
aug. 20. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Az vitathatatlan, hogy nagyon odateszik magukat, keményen és jól csinálják. Nekem nem jönnek be, nem is nagyon nézem őket, de ettől még el kell ismerni azt is, hogy jól nyomják, meg hogy sokan vannak, akinek bejön az, amit csinálnak. Mindenkinek viszont nem tetszhet ugyanaz. Unalmas lenne.
aug. 21. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

Náluk már csak a képminőség jó, bár abból is visszavettek...

Tartalom 2019 óta semmit nem ér. Egyszerűen árnyékuk önmaguknak. Abba kellett volna hagyniuk 4-5 éve.

aug. 25. 07:43
 7/11 anonim válasza:
83%

A HH nem rossz, a témák jók, csak kicsit felszínesek a kifejtések és túl polkorrektek, a gameplay viszont baromi erőltetett és kifulladt, csak arról szól hogy köszöngetik a cheereket meg a subokat, a tech csatorna kb halott, néha odatéved podcast vendégnek egy-egy érdekes figura(Mogács,Pamkutya) de kb ennyi amit nyújtani tudnak...

Az a baj hogy a tartalom a fontos, nem a 4k meg a menci stúdió amit az adakozók összelapátolnak, a tv2 is menő, mégis amik ott folynak szennyek...

aug. 26. 01:23
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy halljátok a Wukong streamet náluk kezdtem nézni. Aztán megnéztem máshol is, ott derült ki mennyi rengeteg tartalmat meg se néz a Pista gyerek. Hát mondom basszus ez komoly? Ez végigjátszás? Ha csak őket nézném, játék 60%át nem is látom.
aug. 26. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Most már középszerűekké váltak a mai mezőnyben. Szinte naponta fedezek fel csak magyar nyelven legalább egy, vagy kettő félmilliós, vagy majdnem egymilliós feliratkozós csatornákat, amikről eddig nem is tudtam és akkor nem beszéltünk a külföldiekről.

Haladnak, fejlődnek? A többiek csatornái is fejlődik. Megújulnak? Sok másik csatorna is megújul. Sok pénzt tettek bele? Miért, sok másik csatorna nem? Sokan az övékénél különb eszközökkel dolgoznak.

Mindenfélét csinálnak? Ma már a legtöbb csatorna szintén mindenfélét csinál és nagyon sokan elég jól, egyre jobban a régiekhez képest.

Te láthatóan a nagy rajongójuk vagy, oda vagy értük. De sokan nem a rajongóik, ők másokért rajonganak.

Sok másik embernek nem ugyanazok a kedvencei, mint neked. Sőt, lehet hogy valakik nem bírják azokat, amik vagy akik a te kedvenceid.

Ez egy fontos dolog miatt van: Nem vagyunk egyformák.

szept. 19. 21:52
 10/11 anonim válasza:
61%
Vannak jó tartalmaik de lekezelőek az emberek többségével főleg a kövét szakálas düledtszemű dohányos Pista
okt. 10. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!