Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kezdő youtuber tippek valaki?

Kezdő youtuber tippek valaki?

Figyelt kérdés
Kezdő youtuber lennék, még tervben lévő youtube csatornával, viszont úgy szeretnék érkezni, hogy taktikákkal, tippekkel, és videóötletekkel, vagyok tele, hogy gyorsabban tudják növekedni. Tudom ez nem ettől fugg de jó lenne. A kérdés az lenne hogy tudnátok jó tippeket, taktikákat említeni, amiket előbb mondtam, kezdő bakikat azoknak a kikerülését, másszóval egy kis alapot. Tudom most sokan azt fogjátok gondolni, meg chat azzal lesz tele, hogy kisgyerek ne videózzon, meg majd jönnek a trollok meg minden. De erre most tényleg nem vagyok kíváncsi elég ilyet olvastam már, most tényleg csak azt szeretném amit ebbe az üzenetbe leírtam.

júl. 26. 10:04
 1/10 kürtőskalácska ***** válasza:
22%

Milyen témával szeretnél foglalkozni?

( Ha nagyon sok lesz a troll írj privátban)

júl. 26. 10:11
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Ne spontán videót csinálj, hanem tervezd meg mi lesz benne. Ha kell, írj hozzá forgatókönyvet vagy jegyzeteket. A legtöbbször azt kritizálják és röhögik ki a kezdő videósoknál, hogy nincs megvágva a tartalom, és tele van olyan felesleges dolgokkal amitől amatőr lesz: ööö-zések, mikor nem jut eszébe valami, mikor nem tudja magát hogy kifejezni, mikor látszik, hogy ott röptében mondja ki ami épp eszébe jut, összefüggéstelen vagy meggondolatlan dolgokat mond és csinál.

A többi elvárás magától értetődik: érthetően és hallhatóan fejezze ki magát, ne legyen zavaró a kép vagy hang minősége.

Tartalmilag nem lehet mindenkinek megfelelni, de azért ne egy az egyben utánozza le más karakterek jellemzőit, ne ezerszer elcsépelt dolgokat mutasson be úgy, hogy semmi egyedi dolgot nem tesz hozzá. A szándékos trashelés (clickbait cím, clickbait bélyegkép, trendi kihívások és felkapott videósok tartalmának lemásolása) lehet több nézőt vonz be, ezzel együtt még több és durvább kritikát is amivel lejáratja magát a készítő.

júl. 26. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Szabó Viktor youtube csatornáján nagyon sok tipp van kezdőknek
júl. 26. 10:20
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

Nézd meg mik az aktuális trending topicok, mit raknak fel a top nézett csatornák és egyszerűen csak másold le.

Az esetek többségében működik.

júl. 26. 10:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat, 1-es válaszolónak pedig, nagyrészben Robloxxal (nem gameplay, avatar ötletek, játékokban titkok, hackek, editek), és Roblox asmr
júl. 26. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Már a kiindulópont rossz. Ne azért csinálj videókat, hogy növekedni tudjál, mert akkor bizony csúfos kudarc lesz belőle, és rosszul is fogod érezni magad amikor csodák-csodájára a harcmincezredik generic Roblox youtube-csatornádra nem lesz a kutya sem kíváncsi.

Ha videózni szeretnél, akkor azt helyezd középpontba, hogy élvezd magát a folyamatot. Olyan videókat csinálj, amelyeket te is szívesen néznél, ne publikálj olyat, ami minőségileg nem üti meg azt a mércét, amelyet más videósoktól elvárnál.

júl. 26. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
42%

A Robloxot ilyen 10 év körüliek vagy alattiak használják. Emiatt a legfontosabb, hogy írd fel a hozzáférési jelszavakat és ne veszítsd el. Ha majd pár év múlva rájössz, hogy irtó ciki videókat raktál fel a netre és mindenáron el szeretnéd tüntetni, akkor szokott beütni a pánik, hogy nem emlékszel a belépési adatokra.

Nem szemétségből szokták mondani, hogy egy gyerek ne videózzon. Hanem mert nincs meg a megfelelő belátási képességük, hogy ez nem nekik való. Ahogy a népszerűséget és a támadásokat sem tudják egészségesen feldolgozni és megélni.

Nyilván ez most téged a legkevésbé érdekel, mert a korosztályodban ez a menő és ezt kell csinálni. Csak amikor majd pár év múlva rátalálnak az akkori osztálytársaid és haveri köröd, nagyon égni fog a fejed.

A "roblox ASMR" meg rendesen triggerel. Ezeket a hangokat nem csak jó érzésből szokták hallgatni, van aki erre izgul fel szexuálisan. Maga a tudat, hogy egy max 11-12 éves lány (mert a kérdezőből ezt ki lehet simán nézni) olyan videókat gyárt a netre amin más élvezkedik (főleg ha kamerakép is van mellé), annál megkérdezném hogy hol vannak a szülei és miért engedik neki ezt egyáltalán.

júl. 26. 12:08
 8/10 kürtőskalácska ***** válasza:
28%
A 'Roblox videókat rakok fel" csatorna ötlet az olyan elcsépelt már mint aki Minecraft videókat rak fel.
júl. 26. 13:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es! Köszönöm a válaszodat de a Roblox asmr-ral kapcsolatban pedig félreértés történt. Én magam is hallgatok asmr-t viszont kizárólag a jó érzés miatt. Tisztában vagyok vele hogy mások más célokra is használják az asmr-t viszont én ezt elsősorban azoknak gyártom, akik szeretnének megnyugodni, és ellazulni ezekre a kellemes hangokra.
júl. 26. 13:41
 10/10 kürtőskalácska ***** válasza:
Mi lett azóta?
szept. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!