Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sony Vegas Render tippek...

Xy21xy kérdése:

Sony Vegas Render tippek YouTube-ra?

Figyelt kérdés
Bitsűrűség, formátum, a felbontás az fix vagy hd vagy full hd. Azért van ezzel problámám mert eddig nagyon sok kipróbált verzióban tetem már fel midnig látványosan lerontja a youtube hátha tud valaki valami olyat ami youtubeon is van olyan jó mint simán gépen nézve.
2012. okt. 27. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy hülye a kérdés, de ugye a HD forrást választottad ki, amikor visszanézted youtubeon?
2012. okt. 27. 20:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Hirtelen majdnem írtam valamit.. :D IGEN.... azért az már durva lenne eléggé benne vok a video editbe nem vagyok ekkora low :D
2012. okt. 27. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Tök mindegy mit csinálsz ,az a kristály tiszta progresszív kép csak azoknak jár akik komoly pénzekkel játszanak yutubon.

Vegasban bőven elég ha kiválasztod az internetre szánt full hd klisét ami aszem mp4 16Mbit lessz és elég gyorsan konvertálható.

Ha akarod leírom neked a saját tömörítési beállításomat amit a blu ray minőséghez használok mpeg2 80Megabit és ezzel olyan a végeredmény mintha a nyersanyagot néznéd vissza vagyis már nem látszik hogy szerkesztve van.

De pl mikor egy ilyet feltöltöttem tubra ,ugyan olyan sz@rláda képe volt mintha valami mobiltelefonos fossal csináltam volna. Tehát a jutub minősége nem a feltöltés minősége hanem valami más ami a háttérben húzódik meg,pl láttál már élő koncertet az milyen éles és milyen színek vannak benne... Tehát a jutub minden full hdt letömörít 5Megára se.

2012. okt. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!