Citromfűlevél kérdése:
A Pandora HU YouTube csatorna milyen szövegfelolvasó szoftvert használ?
aug. 10. 12:22
1/5 anonim válasza:
A Pandora HU YouTube-csatorna valószínűleg különféle szövegfelolvasó (TTS) szoftvereket használ, de konkrét szoftverneveket hivatalosan nem hoznak nyilvánosságra az alkotók. Ezek a programok sokoldalúak, és gyakran használják professzionális hangzású narráció létrehozására minimális robothangokkal.
2/5 anonim válasza:
Ez olyan ChatGPT-s semmitmondó válasznak tűnik :D
Amúgy honnan veszed hogy TTS-t használ? De ha igen, az elég jó. Az idegen szavak felolvasását nézd meg, abból lehet megállapítani mennyire jó egy TTS... nekem ez sima emberi felolvasásnak tűnik, de ha nem, akkor nagyon jó TTS.
3/5 A kérdező kommentje:
Ugyanez a hang volt benne az egyik Skechers reklámban is, onnan gondolom hogy ezt nem igazi ember mondja.
szept. 29. 12:16
4/5 anonim válasza:
Már 2 éve is ugyanezek a hangok voltak, most gyorsan összehasonlítottam néhány mostani és régi videót, nem hiszem hogy TTS lenne. Az elképzelhető, hogy két embernek hasonló a hangszíne, így ugyanolyannak tűnik egy-egy különböző embertől származó hang, vagy akár két dolgot ugyanaz az ember szinkronizál (igen, videósokat is felkérhetnek szinkronhangnak).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valamiért én nagyon mesterségesnek érzem ezt a hangot és a hanglejtés is nagyon furcsa, természetellenesnek hangzik.
Aztán az is kérdés, hogy hogy lehet magyarázni, hogy ebben a videóban 0:55nél és 0:57nél is ugyanazt mondja, ugyanazzal a hangsúllyal:
okt. 12. 17:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!