Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Pandora HU YouTube csatorna...

Citromfűlevél kérdése:

A Pandora HU YouTube csatorna milyen szövegfelolvasó szoftvert használ?

Figyelt kérdés
[link]

aug. 10. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
A Pandora HU YouTube-csatorna valószínűleg különféle szövegfelolvasó (TTS) szoftvereket használ, de konkrét szoftverneveket hivatalosan nem hoznak nyilvánosságra az alkotók. Ezek a programok sokoldalúak, és gyakran használják professzionális hangzású narráció létrehozására minimális robothangokkal.
szept. 28. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Ez olyan ChatGPT-s semmitmondó válasznak tűnik :D

Amúgy honnan veszed hogy TTS-t használ? De ha igen, az elég jó. Az idegen szavak felolvasását nézd meg, abból lehet megállapítani mennyire jó egy TTS... nekem ez sima emberi felolvasásnak tűnik, de ha nem, akkor nagyon jó TTS.

szept. 28. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Ugyanez a hang volt benne az egyik Skechers reklámban is, onnan gondolom hogy ezt nem igazi ember mondja.
szept. 29. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Már 2 éve is ugyanezek a hangok voltak, most gyorsan összehasonlítottam néhány mostani és régi videót, nem hiszem hogy TTS lenne. Az elképzelhető, hogy két embernek hasonló a hangszíne, így ugyanolyannak tűnik egy-egy különböző embertől származó hang, vagy akár két dolgot ugyanaz az ember szinkronizál (igen, videósokat is felkérhetnek szinkronhangnak).
okt. 8. 10:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Valamiért én nagyon mesterségesnek érzem ezt a hangot és a hanglejtés is nagyon furcsa, természetellenesnek hangzik.

Aztán az is kérdés, hogy hogy lehet magyarázni, hogy ebben a videóban 0:55nél és 0:57nél is ugyanazt mondja, ugyanazzal a hangsúllyal:

[link]

okt. 12. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!