Hogyan csökkentsem a pocket lossom?
Figyelt kérdés
Most a napokban lépett fel a hiba. Kábelen netezek és a netemmel sose volt probléma, átlagos pingem mindig 15-20 CS2-be. Viszont, Warthunderben iszonyat magas a pocket lossom. 30-60%-ot is üti néha, valaki esetleg tudna rá megoldást? 5 eszköz van a netre csatlakoztatva, azt megfigyeltem hogyha a chromeot bezárom a probléma nem jelentkezik. De ezt meg nem értem mivel csak a 2 ablak van megnyitva mindig, a Gmail és a facebook.aug. 17. 23:17
1/8 anonim válasza:
Mivel számolod ki a pocket losst? Zsebszámológéppel? :)
2/8 A kérdező kommentje:
talán kijelzi a játék? :D Okostojás, kötekedés megy látom, minek válaszolsz ha segg hülye vagy?
aug. 18. 00:20
3/8 anonim válasza:
Mindig figyelek rá hogyha egy idegen turkál a zsebemben (pl buszon) azt észrevegyem. De nem fordul olyan sűrűn elő hogy fejben ne tudjam megszámolni. 😄
4/8 anonim válasza:
Jól oda kell varrni, és akkor nem veszik el :-)
5/8 anonim válasza:
War thunderben gyakrabban elofordul, vagy csak bizonyos szereveren? Esetleg csak nehany modban? Nalam a hajos resze tud szorakozni, az a szerver nem annyira stabil, a tobbi resze jol megy.
A face meg eleg sok adatot tud hasznali a hatterben, de normalis esetben meg se kellene erezned, a telefon hotspotjarol jatszom es alig van 2-3% packet loss. Es Mozillan az se baj ha 10 tab van megnyitva.
6/8 anonim válasza:
#2-es látom nem esik le neked, hogy többször is hülyeséget írtál. gyk: nem mindegy, hogy pocket vagy packet
8/8 A kérdező kommentje:
Egy látom többször is észre veszed hogy elirtam egy szót, de magabab nem látod a hibát :D ahelyett hogy segíteni próbáltál AMIRE VALÓ az oldal ahelyett bele állsz az emberbe. Gyönyörű le se tagadhatnád hogy magyar vagy.
aug. 20. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!