Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A fiam a youtube-ra akar...

A fiam a youtube-ra akar játékvideókat feltölteni. A fraps-et használja, de az irdatlan méretű fájlokat készit. Mit javasoltok, utána mivel csökkentse le a méretét?

Figyelt kérdés

2015. júl. 6. 20:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Konvertálással. pl. Wondershare Video Converter Platinum

Viszont ha HD minőségben akarja csinálni, ígyis-úgyis irdatlan méretűek lesznek. Szóval inkább ruházzon be egy nagyobb winchesterre, aztán a szemetet a végén, ha kész a videó, úgyis letörli.

2015. júl. 6. 20:49
 2/16 BigRyder válasza:
100%

Üdv! Erre a célra vannak az úgynevezett videószerkesztő programok.

Ezekkel a programokkal a felvett videóanyag negyedére csökkenthető a videó megszerkesztése mellett.

Ilyen programok például a híres Sony Vegas programsorozat, vagy a Cyberlink Power Director sorozat, vagy a Camtasia Studio stb...

Máshogyan megpróbálhatja a fia feltölteni a nyers, frissen felvett, vágatlan videóanyagot, de a frissen felvett videót szinte órákba tellene feltölteni a You Tube -ra. Persze az internetszolgáltatónál előfizetett internet nagy mértékben befolyásolja a videók feltöltését.

Tehát röviden szerezzen be egy videószerkesztő programot, akár a fent felsoroltak közül valamelyiket, és konvertálja a frissen felvett videót MPEG4,avagy WMV formátumba.

Ez a számítógéptől függően beletellik kis időbe, de utána már nyugottan feltöltheti a fia a szeretett videókat.

Remélem segítettem.

Ha valami nem teljesen tiszta, kérdezzen bátran!

2015. júl. 6. 21:01
 3/16 A kérdező kommentje:
Egy terás a vinyója.plusz az SSD.De nem tudom a youtube milyen méretüt enged feltölteni?
2015. júl. 6. 21:03
 4/16 anonim ***** válasza:
Méretkorlát nem tudom van-e,de időkorlát elvileg még lehet (pl. 15 percnél hosszabb videót nem enged). Én legalábbis így emlékszem.
2015. júl. 6. 21:06
 5/16 Boti466 ***** válasza:
100%
Bármekkora videót fel lehet tölteni, viszont nem hiszem, hogy több napig akarja feltölteni ezt a videót (ezeket a videókat). A videók konvertálására, tömörítésére ajánlom a Sony Vegas-t, ezt használja a legtöbb videós. A CyberLink PowerDirector is jó program, régen én is használtam, csak a Sony Vegas profibb.
2015. júl. 6. 21:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes kipróbálni a Mirillis Action felvevőprogramot !

Amellett , hogy tág keretek közt lehet beállítani a felvett videó minőségét, még rendelkezik integrált konvertálóval is, amelynek során jó minőségű marad a végső videó, és a fájlméret is csekély marad.

2015. júl. 7. 05:27
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem kéne egy NAS. Vagy egy másodlagos gépet szolgálatba kéne állítani, mint NAS. Ez a megoldás rövid ideig bejön, de utána vagy NAS kell, vagy egy combos 2(vagy több) terás vincsi. De az is megoldás, ha a szemetet kitörli, és a megszerkesztett videót feltölti egy letöltőoldalra (pl. mediafire, csak NE data.hu!!!), és onnan, ha szükség van rá visszatöltheti. De van egy csomó felhős oldal is, oda is tehet fel vidiket pl. dropbox. És a videószerkesztő is segít.
2015. júl. 7. 21:06
 8/16 anonim ***** válasza:
avidemux
2015. júl. 7. 21:33
 9/16 anonim ***** válasza:

Én az Avidemuxot szoktam erre használni.

A Fraps tömörítetlenül rögzít, egy perc kb. fél giga. Mire egy fél órás videót feltöltene Youtube-ra, bele is őszülne.

Létezik számtalan konvertáló meg videószerkesztő, de mint írtam, én az Avidemuxot szeretem legjobban. Még azt is meg lehet adni, hogy mekkora legyen a konvertált videófájl mérete. (Persze ne felejtsük el, minél jobban összenyomunk valamit, a minősége annál gyengébb lesz.)

2015. júl. 8. 01:16
 10/16 anonim ***** válasza:

#7: nem kell ide NAS.

Egy átlagos gameplay simán ráfér egy DVD-re, abból pedig egy 25-ös csaomag 5 ezerbe sem kerül. Ha jobban összetömöríti, és/vagy rövidebb a videó, több is ráfér egy DVD-re.

2015. júl. 8. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!