A fiam a youtube-ra akar játékvideókat feltölteni. A fraps-et használja, de az irdatlan méretű fájlokat készit. Mit javasoltok, utána mivel csökkentse le a méretét?
Konvertálással. pl. Wondershare Video Converter Platinum
Viszont ha HD minőségben akarja csinálni, ígyis-úgyis irdatlan méretűek lesznek. Szóval inkább ruházzon be egy nagyobb winchesterre, aztán a szemetet a végén, ha kész a videó, úgyis letörli.
Üdv! Erre a célra vannak az úgynevezett videószerkesztő programok.
Ezekkel a programokkal a felvett videóanyag negyedére csökkenthető a videó megszerkesztése mellett.
Ilyen programok például a híres Sony Vegas programsorozat, vagy a Cyberlink Power Director sorozat, vagy a Camtasia Studio stb...
Máshogyan megpróbálhatja a fia feltölteni a nyers, frissen felvett, vágatlan videóanyagot, de a frissen felvett videót szinte órákba tellene feltölteni a You Tube -ra. Persze az internetszolgáltatónál előfizetett internet nagy mértékben befolyásolja a videók feltöltését.
Tehát röviden szerezzen be egy videószerkesztő programot, akár a fent felsoroltak közül valamelyiket, és konvertálja a frissen felvett videót MPEG4,avagy WMV formátumba.
Ez a számítógéptől függően beletellik kis időbe, de utána már nyugottan feltöltheti a fia a szeretett videókat.
Remélem segítettem.
Ha valami nem teljesen tiszta, kérdezzen bátran!
Érdemes kipróbálni a Mirillis Action felvevőprogramot !
Amellett , hogy tág keretek közt lehet beállítani a felvett videó minőségét, még rendelkezik integrált konvertálóval is, amelynek során jó minőségű marad a végső videó, és a fájlméret is csekély marad.
Én az Avidemuxot szoktam erre használni.
A Fraps tömörítetlenül rögzít, egy perc kb. fél giga. Mire egy fél órás videót feltöltene Youtube-ra, bele is őszülne.
Létezik számtalan konvertáló meg videószerkesztő, de mint írtam, én az Avidemuxot szeretem legjobban. Még azt is meg lehet adni, hogy mekkora legyen a konvertált videófájl mérete. (Persze ne felejtsük el, minél jobban összenyomunk valamit, a minősége annál gyengébb lesz.)
#7: nem kell ide NAS.
Egy átlagos gameplay simán ráfér egy DVD-re, abból pedig egy 25-ös csaomag 5 ezerbe sem kerül. Ha jobban összetömöríti, és/vagy rövidebb a videó, több is ráfér egy DVD-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!