Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nekem nem küld a facebook...

Csak nekem nem küld a facebook sms-ben kódot?

Figyelt kérdés

Megváltoztattam a jelszavam, be van kapcsolva a kétfaktoros hitelesítés. Először küldött is sms-ben kódot, de utána már nem és nem tudok bejelentkezni a facebookomba.

Másnak is csinált már ilyet ?

2024. aug. 13. 15:27
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Illetve nem is tudnak nekem az ismerőseim privát üzenetet írni, de a profilom az megvan, rá tudnak arra menni.
2024. aug. 13. 15:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Facebook helyreállítási kód van letöltve? Mert az most használni tudnád.
2024. aug. 13. 15:43
 3/14 A kérdező kommentje:

Nincs letöltve.

Telefonról is hiába akarnék belépni, azt írja, hogy most nem tud sms-t küldeni próbáljam meg néhány perc múlva.

2024. aug. 13. 15:46
 4/14 anonim ***** válasza:
A fiókbelépési emailcímedre esetleg nem küldött kódot?
2024. aug. 13. 15:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Volt, hogy jelszót úgy változtattam meg, de utána mindig sms-ben vagy whatsappon akarja, hogy hitelesítsem magam.
2024. aug. 13. 15:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Most pl úgy próbáltam, hogy emailre küldött kódot, új jelszót kellett megadnom, de utána ugyanúgy sms-ben küldött vagy whatsappra küldött kóddal kéne azonosítanom magam.
2024. aug. 13. 16:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Bizonyos esetekben a megerősítő kód olyan telefonszámról érkezik amiken spam üzenetek is érkeznek. Ezek bérelt vonalak. Ellenőrizd a telefonodban korábban spam-nek jelölt üzeneteket.Mert ha ilyen számról jött és te spam nak jelölted korábban akkor nem mutatja mikor érkezik az üzenet. Napokig nem jött meg az EMAG fiók SMS kódja és nem értettem miért. Ellenőriztem a üzenetek beállításait és a Spam letiltott üzenetek között ott volt az EMAG belépési kód. Újra kértem a kódot meg is jött arra a számra és működött. Rákeresve a neten többen is jártak már így. Akár ez is lehet a gond.
2024. aug. 13. 16:19
 8/14 A kérdező kommentje:

Azt hol találom? Iphone-om van és nem találok olyat.

Amúgy lehet nem a spam üzenetekkel lesz a baj, mert azt írja telefonról tényleg, hogy "Most nem tudunk kódot küldei. Próbálja meg néhány perc múlva."

Nem lehet, hogy az a baj, hogy már annyiszor csináltam új jelszót ma ?

2024. aug. 13. 16:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Iphone lehet másként működik nem ismerem.

A fiókod biztonságának megőrzése érdekében egy napon belül csak korlátozott alkalommal engedélyezzük új jelszó kérését. Ha elérted ezt a korlátot, várnod kell 24 órát, mielőtt ismét megpróbálkozhatsz új jelszó beállításával.

2024. aug. 13. 17:25
 10/14 A kérdező kommentje:

Akkor gondolom ezért nem lehet írni nekem privátban, vagyis nyilván.

De remélem 24 óra elteltével lehet majd írni és akkor majd be tudok lépni.

Mert itthon más telefonjáról kipróbáltam lehet-e írni.

2024. aug. 13. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!