Feltörték a facebookomat,már régóta gyanus volt, tehát elküldtem a feltört facebookom profilképét és adataimat a google rendszernek,majd a megkapott kódot hová kellene csatolni?
Na akkor kezdjük ott, hogy a Facebook (Meta) és a Google 2 külön cég, tehát nem tudom, mit csináltál, de rossz úton jársz.
Kezdjük ott, hogy fiókot feltörni manapság nem nagyon szoktak, mert elég körülményes lenne, csak gyenge a jelszavad (vagy az e-mail címed jelszava) és ezt kihasználva, vagy a jelszavadat megszerezve belépnek.
Innentől egyetlen dolgot tehetsz: elfelejtett jelszóra nyomsz, és megváltoztatod egy biztonságosabbra, majd végezetül kilépteted a fiókodat minden más eszközről.
Hogy te mit csináltál azt nem tudom (talán a Facebook kérte, hogy azonosítsd magad? passz.), de a Google-nek semmi köze ehhez.
Annyira értelmezhetetlen amit leírsz hogy így nehéz segíteni.
Honnan tudod hogy feltörték? Nem tudsz belépni?
A Google rendszernek feltöltötted a fotód és az adataid? Ezt hogy?
Kért rá egy oldal add meg adataid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!