Az egyik instámon 20, a másikon viszont csak 10 képet enged. Miért?
Figyelt kérdés
Adott 3 insta profil. Ebből 2-re posztolok rendszeresen, a 3.-ra csak nagy ritkán. Az egyiknek egyszer kiírta, hogy mostantól lehet 20 képet egy bejegyzésbe rakni, majd ez után én posztoltam is 12-13 képet egyben. A másik kettőnél szerintem ezt nem írta ki, viszont mindkettőre posztoltam, csak kevesebb, mint 10 képet. Aztán most nézegettem, hogy hogy is van ez, és arra jöttem rá, hogy csak azon tudok 20 képet egymás után rakni, ahol akkor megjelent és posztoltam is 10-nél több képet. A másik kettőnél még mindig a 10-et jelzi maximumnak. Ez mi miatt lehet? A rendszer random kiválaszt fiókokat, akiknek engedélyezi ezt? Vagy valahol be kell állítani? Hogy van ez? Valakivel volt már ilyen? Még annyi, hogy egy ismerősöm már egy jó ideje, több hónapja rendszeresen 10+-t posztol. Nem is értettem, hogy hogy van ez, mert akkor nekem még egyik fiókom sem engedte.aug. 3. 12:28
1/2 anonim válasza:
Figyeli a fiók aktivitását. Nem csak a fióktulajdonos, hanem a látogatók aktivitását is. Több tartalom, több interakció, több engedély.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez valóban logikusnak hangzik, azonban még azt hozzá kell tennem (nem gondoltam, hogy fontos), hogy az a fiók, amivel lehet 20-at kirakni privát és senki nem követ, csak magamnak csinálom azt a fiókot. Igen, tudom hülyén hangzik.
aug. 5. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!