Tudod miről a szülők nem tudnak az nem fáj nekűk, akkor veszélyes ha személyes adatokat megadják magukról idegen embereknek!
2019. aug. 25. 16:01
2/19 anonim válasza:
Mert nekik ez természetes, és sajnos mostanában már a többség tényleg ilyen, tisztelet a kivételnek. Felesleges is ezen rágódni, sok ilyen kérdés van, nem tudsz vele mit kezdeni. Az ő életük.
2019. aug. 25. 16:01
3/19 anonim válasza:
Azért mert már a szülők is normálatlanok.. Nekem se fiatal se felnőtt korba nem lenne elfogadott egy haspóló meg ilyen viselkedés.. GUSZTUSTALAN
18F
2019. aug. 25. 16:02
4/19 anonim válasza:
Mert nem érdekli a szülőt, vagy ő adja alá a lovat, hogy addig csinálja amíg népszerű. Lásd a Schobert család esetét, akik egészen a Blikk címlapig felvitték a sztorit, hogy a gyerek le lett tiltva, és jaj mi lesz. Pont ma láttam, hogy fel van oldva, és ugyanott folytatta ahol tiltották, a legfrissebb képek ugyanolyan magamutogató alig ruhában, testet közszemlére tevő képek. Tanulság? Nincs.
2019. aug. 25. 16:02
5/19 A kérdező kommentje:
Nem is a tiltás az ami büntetés, hanem, hogy apjuk korabeli férfiak nyomulnak rájuk. És persze nem pedofília már, de ez akkor is gáz. Velem is volt így 17 évesen is, hogy nyomultak ilyen korú pasik, pedig nem is vagyok kihívó és általában 15-16-nak szoktak tippelni tehát koravén sem lehetek. Viszont más lányok sokkal manipulálhatóbbak, de mivan, ha teszem azt követik őket vagy elrabolják?
2019. aug. 25. 16:08
6/19 anonim válasza:
3-as vagyok, kérdező ugy van ahogy mondod! Szerintem eleve az is nagy baj hogy ilyet csináljon valaki, a kihasználós rész a másik.. Tudod ha valaki ilyen ribi ne csodálkozzon ha ugy is kezelik. Aztán jön a sírás hogy elhagyott.. Ha lenne egy lány aki elfogad és szeret akikor érdekes én egy életen át mellette akarnék lenni és nem elengedni. Az ilyen magamutogató lányok meg max szexre jók, bár én nem vagyok az a fajta aki valah bele menne, csak komoly kapcsolat érdekel, de az ilyen lányok vannak többségbe csak őket látni sajnos, ez pedig nem normális!
2019. aug. 25. 16:11
7/19 anonim válasza:
Láttam ahogy a Reggeli műsorban Rubint Réka a 14(vagy 15?)éves lányával együtt bementek panaszkodni amiért letiltották a kislány profilját. Szóba jött az is, hogy mit gondol az anyukája az instagramról meg ilyen képekről, és annyit mondott hogy ő 18 év alatt betiltaná az instagram használatát, de hát mindenki csinálja és nem tud mit tenni.Arra persze nem gondol hogy van köztes megoldás is, hogy esetleg ha betiltani nem is de legalább korlátozhatná a lányának képeit hogy ne mutogassa a fenekét az extra rövid nadrágjában meg ne pucsítson bikiniben 14 évesen, és rakjon ki valami mást helyette.
2019. aug. 25. 16:13
8/19 anonim válasza:
13 év alatt alapból, az EU-ban 16 év alatt ezek most is tiltottak, mert nem regisztrálhatsz. Csak senkit nem érdekel.
Nyáron volt valami ügy, hogy a 11 éves lányt valaki elcsábította Tik Tokon és lelépett otthonról. És akkor csodálkoznak az emberek, hogy a gyerek nem a korosztályának megfelelő tartalmat lát, meg hülyíti őket a sok influencer. Közben a szülő a felelős, aki megengedi a 11 éves gyerekének hogy nyugodtan használja, közben azt sem lehet 13 alatt. De egy 13 éves is még gyerek hozzá.
2019. aug. 25. 16:16
9/19 A kérdező kommentje:
Szerintem sem normális. De, ha belegondolsz ez azért van mert a social média rossz hatással van rájuk+a gyerekek/fiatalok mindig a divatot követik és felnőttek akarnak tűnni. Ez mindig is így volt, csakhogy most az a divat ami, és az a felnőttek ami.... Ha teszem azt overál jönne divatba azt hordanák, ha gáz lenne a cigi, pia, drog nem csinálnák, ha nem lenne divat a smink nem festenék magukat.
Persze ez nem így van, ezért kéne a szülői (és talán még tanári) odafigyelés, mert hiába tartanak kiselőadást 2 évente egyszer, hogy ez veszélyes, nem lehet velük megértetni. Sajnos addig meg ez van.
2019. aug. 25. 16:19
10/19 A kérdező kommentje:
Nagyon jó válaszolókhoz van szerencsém, mindenkivel egyet értek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!