A Yettelnél meg a Vodafone-nál milyen az "otthoni" internet meg TV?
Tehát ez úgy van, hogy az üzletben kapok egy modemet, amit itthon lehetőleg egy ablak közelébe rakok, hogy jól fogja a jelet, és aztán az úgy osztja a jelet, mint a router, csak ez az internet mellett TV-adást is küld. Itt nincs olyan vezeték, amit be kell húzni a házba, mert maga a modem úgy kapja az internetet meg a TV-adást, mint az okostelefon az internetet, csak ez meg is tudja osztani úgy, mint a router. Ezt jól tudom?
Illetve melyik a jobb? A Yettel vagy a Vodafone? Ha a Diginél van ilyen, az nem érdekel, azzal tele van a tököm.
Köszi a tippet!
Korábban egy ügyfél a Vodafone-üzletben szerintem pont ezért reklamárt, amikor ott voltam. Amúgy megvan a Yettel, de nem tudom, hogy meddig maradjon, ugyanis közel sem olyan tuti, mint amilyennek az üzletben mondták.
Mi a baj vele?
Próbáld más helyre rakni a lakásban, az rengeteget tud segíteni. Barátnőmmnél is volt olyan, hogy egyik helyen 40-50 mega volt a letöltés, átvitte másik szobába, egyből 200 lett belőle!
Meg sajnos függ a cella leterheltségétől is, hogy épp milyen gyors az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!