Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Yettel feltöltőkártyások! A...

Yettel feltöltőkártyások! A Yettelnél vannak ingyenes ajánlatok hetente?

Figyelt kérdés

Múlthéten csatlakoztam a Yettelesekhez. Én meg vagyok elégedve, a Vodafone után egy valóravállt álom. Azonban azt szeretném megkérdezni, hogy a Yettel ad-e olyan ingyenes szolgáltatásokat, lebeszélhetőséget, vagy mobilnetet, mint a Vodafone Jó dolgok, vagy a Telekomnál a Dominó szerda (Ebben a névben nem vagyok biztos, de a Vodafone-nál Jó dolgoknak hívják)? És ha van ilyen, akkor mikor szokott lenni? A Vodafone-nál péntekente jelentkezik általában, a Telekomnál szerdánként.

Továbbá azt szeretném megkérdezni, hogy a Yettelnél van-e olyan, hogy ünnepi korlátlanság? A Telekomnál szokott karácsonykor lenni korlátlan net, vagy beszélgetés, a Vodafone is korábban adott 100 GB-os netet karácsonyra egy hétre, ha jól emlékszem. Ilyenek vannak a Yettelnél is?

2023. ápr. 18. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Semmi ilyen nincs a yettelnél.

Majd szülinapodra adnak 24 órás korlátlan netet.

Mást soha semmit.

2023. ápr. 18. 23:02
 2/8 A kérdező kommentje:

Az se rossz.

Viszont a jó oldala ennek az, hogy ünnepekkor nem terhelik túl a Yettel hálózatát a potyanetezők :)

Én a lefedettség miatt vásároltam, mert a környékemen a Yettel a legjobb, mivel a net még a Telekomnál is gyorsabb. Hallottam, hogy sok helyen nincs térerő, de mivel olyan kissebb falvakban nem szoktam utazgatni, mint ahol élek, hanem csak városokba, és megyeszékhelyekre, ezért még ha ilyenbe is ütköznék, valószínűleg kibírom azt a pár órát térerő nélkül :)

2023. ápr. 19. 06:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Ö vittem túrára erdőshelyre is yetteles telót, mindig mindenhol volt hálózati lefedettség, szóval ezen a téren nagyon jók. :)

Netet meg úgyis annyit veszünk magunknak amennyit akarunk.

2023. ápr. 19. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Múltkor én is voltam erdőzni, és nálam is működött. Igaz, nem volt teljes a térerő, hanem csak 2, és 3 csík, de volt.
2023. ápr. 19. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Most legutóbb Karácsonykor ezer forintért adtak 7 napra korlátlan internetet. Azt megelőző karácsonyra is ezer forint volt 5 napra 100 GB.
2023. máj. 12. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezekről az ajándékokról nem is is tudnak azok, akik nem használják a Yettel aplikációt. Nagyon régen még a Telenor karácsonykor sms értesített az ingyenes dolgokról, elkellett küldeni sms-ben egy kódott, ha igényelted... de az útobbi időkben már lefostak mindenkit semmi nem jött, ezeket a teljesen ingyenes három napos karácsonyi ajándékról csak a Telenor app-ból tájékozódhattál, nem küldtek külön sms-t, mintha nem akarták volna, hogy tudjál róla...
2023. máj. 12. 07:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Sokkal inkább arról van szó, hogy ezzel a Yettel az alkalmazásukat akarja promózni. Másik érdekesség, hogy ha a Yettel alkalmazásból rendelsz szolgáltatást, akkor 10%-os kedvezménnyel adják (Feltöltőkártyásoknak).
2023. máj. 12. 07:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Van Yettel, és Telenor app-om, is volt. Sok baj volt ezzel, hol működött hol nem. Többször írtam, hogy mi lett a régi sms rendelésekkel, mert az egyszerűbb, és működik mindig. Majd egy pár hónapja amikor lejárt a net, kaptam sms kódot is pl: KORLATLAN5NAP
2023. máj. 12. 15:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!