Yettel feltöltőkártyások! A Yettelnél vannak ingyenes ajánlatok hetente?
Múlthéten csatlakoztam a Yettelesekhez. Én meg vagyok elégedve, a Vodafone után egy valóravállt álom. Azonban azt szeretném megkérdezni, hogy a Yettel ad-e olyan ingyenes szolgáltatásokat, lebeszélhetőséget, vagy mobilnetet, mint a Vodafone Jó dolgok, vagy a Telekomnál a Dominó szerda (Ebben a névben nem vagyok biztos, de a Vodafone-nál Jó dolgoknak hívják)? És ha van ilyen, akkor mikor szokott lenni? A Vodafone-nál péntekente jelentkezik általában, a Telekomnál szerdánként.
Továbbá azt szeretném megkérdezni, hogy a Yettelnél van-e olyan, hogy ünnepi korlátlanság? A Telekomnál szokott karácsonykor lenni korlátlan net, vagy beszélgetés, a Vodafone is korábban adott 100 GB-os netet karácsonyra egy hétre, ha jól emlékszem. Ilyenek vannak a Yettelnél is?
Semmi ilyen nincs a yettelnél.
Majd szülinapodra adnak 24 órás korlátlan netet.
Mást soha semmit.
Az se rossz.
Viszont a jó oldala ennek az, hogy ünnepekkor nem terhelik túl a Yettel hálózatát a potyanetezők :)
Én a lefedettség miatt vásároltam, mert a környékemen a Yettel a legjobb, mivel a net még a Telekomnál is gyorsabb. Hallottam, hogy sok helyen nincs térerő, de mivel olyan kissebb falvakban nem szoktam utazgatni, mint ahol élek, hanem csak városokba, és megyeszékhelyekre, ezért még ha ilyenbe is ütköznék, valószínűleg kibírom azt a pár órát térerő nélkül :)
Ö vittem túrára erdőshelyre is yetteles telót, mindig mindenhol volt hálózati lefedettség, szóval ezen a téren nagyon jók. :)
Netet meg úgyis annyit veszünk magunknak amennyit akarunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!