Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gigabites Vodafone internet...

Gigabites Vodafone internet mennyit tud kitolni wifin?

Figyelt kérdés

D3.1 es “saját” wi-fi routert adnak hozza ami elvileg wi-fi 6os

Ez az eszköz ki tudja tolni a gigabit et wifin?

Olyanokat kérdeznék akiknek szintén Vodafone gigabites nete van

2024. júl. 26. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nagy malacod van, jók a két eszköz közötti vételi körülmények, amibe a fizikai rálátás is beletartozik, nincsenek egy méternél távolabb egymástól és semmi zavarás nincs a csatornán (nem csak másik wifi, hanem bármi egyéb), meg persze mindkét eszköz wifi 6-os, akkor ki tudja tolni. De hogy minden ilyen ideális legyen az ritka. Inkább használj kábelt, az mindig ideális.
2024. júl. 26. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs ilyenem, de ez inkább csak marketing. Nekem csak AC-s (Wifi 5) routerem van ami 0.5 Gbitet tud igaz 500/22-es net (Vodafone L) van rákötve. Tehát elég is. Most semmi nem forgalmaz a neten így mértem eggyet neked.

Le:123Mbit Fel:14Mbit Ping:35ms

Ez modemtől 5 méterre nyitott szoba ajtóval Wifi5 képes laptoppal. Ideális körülmények között ennek a duplája várható nálad szerintem.

2024. júl. 27. 06:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és sokkal érdekesebb, hogy múltkor két tv-n ment stream az egyiken YouTube a másikon Netflix. Közben volt telón böngészés. A gyerek fent játszott (igaz ő LAN-on) és mindenkinek jutott sávszélesség. Semmi nem akadt. Úgy gondolom nem lesz rossz az a giganet neked sem.
2024. júl. 27. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!